Hamile olabilir miyim ?

velavela

Önümüzdki maçlra bakcz :D
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2011
367
-1
46
Gaziantep
kızlar beta hcg değerim 10,96 cıktı adetim 2 gün gecmişti.kaç haftalık veya günlük hamile olablrm?

kızlar beta hcg değerim 10,96 cıktı adetim 2 gün gecmişti.kaç haftalık veya günlük hamile olablrm?
oyle bır mukayese yapamayız canım mesela 2 haftalık hamıleyımdır bhcg20.44 cıkar ama sen 3 haftalıksındır 10.96 cıkmıs .. hamılesin ya sen ona bak:49::49:

oyle bır mukayese yapamayız canım mesela 2 haftalık hamıleyımdır bhcg20.44 cıkar ama sen 3 haftalıksındır 10.96 cıkmıs .. hamılesin ya sen ona bak:49::49:

teşekkür ederim cnm bnm cevabın için.peki kesin hamileyim değilmi?acilde test yaptırdım bikaç gün daha bekleyin dediler ben 2 yıldır uğraşıyordum pkoluydım ve bu anı duymak için neler yaşadım neler şimdi inanamıyorum

teşekkür ederim cnm bnm cevabın için.peki kesin hamileyim değilmi?acilde test yaptırdım bikaç gün daha bekleyin dediler ben 2 yıldır uğraşıyordum pkoluydım ve bu anı duymak için neler yaşadım neler şimdi inanamıyorum
bekle guzelım 2 ye katlanır saglıklı bı gebelıkse ... sana bır topık soyleyeyım o topıge gır bızım topıgımız . senın gıbı bı cok arkadasımız var orda özelden topık adını yazayım sana olur mu?:49:

aleeeevvvv inanamıyorum canım hamilesin
çok sevindim canım benim
Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallahh
ayyy valla bugün duyduğum en güzel haberr:49::52::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.hayrlı bir evlat olur inşaallah...tebrik ederim :)

Back
X