Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
teşekkür ederim cnm bnm cevabın için.peki kesin hamileyim değilmi?acilde test yaptırdım bikaç gün daha bekleyin dediler ben 2 yıldır uğraşıyordum pkoluydım ve bu anı duymak için neler yaşadım neler şimdi inanamıyorum
teşekkür ederim cnm bnm cevabın için.peki kesin hamileyim değilmi?acilde test yaptırdım bikaç gün daha bekleyin dediler ben 2 yıldır uğraşıyordum pkoluydım ve bu anı duymak için neler yaşadım neler şimdi inanamıyorum
bekle guzelım 2 ye katlanır saglıklı bı gebelıkse ... sana bır topık soyleyeyım o topıge gır bızım topıgımız . senın gıbı bı cok arkadasımız var orda özelden topık adını yazayım sana olur mu?
bekle guzelım 2 ye katlanır saglıklı bı gebelıkse ... sana bır topık soyleyeyım o topıge gır bızım topıgımız . senın gıbı bı cok arkadasımız var orda özelden topık adını yazayım sana olur mu?
aleeeevvvv inanamıyorum canım hamilesin
çok sevindim canım benim
Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallahh
ayyy valla bugün duyduğum en güzel haberr
aleeeevvvv inanamıyorum canım hamilesin
çok sevindim canım benim
Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallahh
ayyy valla bugün duyduğum en güzel haberr