Mrb arkadaşlar bn 20 Ekim 2013 te sevgilim ile sürtünme yolu ile beraber oldum ama içime boşalma gerçekleşmedi.Bu tarihten sonra 3 kez her zamanki gibi gecikmeden adetimi oldum.Genede Kasım'da eczaneden test alıp yaptım tek çizgi çıktı.Sizce bunlara rağmen hamile olabilir miyim?Bu soruyu atamıyorum kafamdan.
Kızlar biliyorum size şuan komik gelio ama bu sitede bile 9 ay normal adet gördüğünü 5 6 aya kadar anlamadığını yazanlar var bunları okuyunca insanın kafasındaki sorular gitmiyor
Kızlar biliyorum size şuan komik gelio ama bu sitede bile 9 ay normal adet gördüğünü 5 6 aya kadar anlamadığını yazanlar var bunları okuyunca insanın kafasındaki sorular gitmiyor
iyi de o zaman herkes evliliği boyunca 20-25 çocuk sahibi olurdu öyle kolay mı ya hem bu kadar kafana takıyorsan bir kan testine bakar artık ona da güvenirsin herhalde değil mi? bundan sonra korun o zaman. korunacak bir durum da yok ama bu kadar takıyorsan rahat olur en azından için
biz helalimizden çocuk yapabilmek için ömrümüzü vermişiz
sevgilisiyle bilmem napıp saçma sapan sorularla gelioar
hamile kalmak öyle kolay değil zaten
biz korunmadan normal ilişkiye girip ayakalrı tavana dayayıp sabahlıyoz
Ağustosta esim goreve gitti ogunden beri gecikmelide olsa adet goruyorum aralikta geciktim ve adetim birgun surdu daha sonra kahverengi akintim oldu adet olmadan iki idrar testi yaptim negatif cikti adetim bittikten hemen sonra kan testi yaptim <2 cikti hamile degilim olsam 20. Haftalik falan oluyo kasiklarimda gaz ve agri var gogsumde ise sislik bunlar ne peki olma olasiligum yoktur dimi?yani o kadar haftalik bebekte cikardi?
Bence hamilesin... ikiz bile olabilir..
Arkadasim sakami yapiyorsun 3 kere ustune adet olmussun hala hamilemiyim diyorsun,
pisman olacaginiz seyleri yapmayin..