inşallah vardr :)) ben çok istiyorummmm olmasını yaaa
ben qeçen sene 5 ocakta ewlendm henüz erken diye düşünüyorum ama eşim benden istekli bende korunmayı bıraktım qelirse buyursun beklemelerdeyiz
bende birbuçuk senelik evliyim canmm ben eşimden daha istekliyim :))
bi an düşününce ii hoşta bakmasına qelince rahatlıqımı düşününce olmasa mı diyorum rahatıma pek düşkünüm de mersiama biliyorum ki illa qelicek biqün bebişimiz
ölee deme bak bigün gelir çok istersn olmazz ..ben ilk 2 ay istemedim sonra hep istedm sorun yoktu sonra hormonlarım bozuldu falan derken birbuçuk sene oldu hayrlısı hakkımzda ama benmki adet belirtisi ..inşallah sennde gönlünden ne geçiyosa o olur canım :) yaş kaç ?
yok benim ki adet belirtisi deqil ya işşallah bebiş belirtisidir
24 yaşındayım cınım sen ???
bende 24 canmmmmm :) yok canm ya çok isteynce olmuo ama her ay bi umut oluyo işte
inanır mısın ben 4 ay bekledim bekledim olmadı beklemeyi kestim 5. ay belirtisi başladı mucizeler beklenmeyen zamanda qelirmiş hadi hayırlısı we sana katılıyorum n kadar istersen o kadar olmuyo
aynn canmm vee bende bu ay ara vermeyi düşünüyodum hayrlısı artıkk :)
sende benim qibi bekleme we yumurtlama zamanını hiç hesaplama kafana qöre takıl ta ta ta tam diye haber qelsin bebişten
ya ben tedavi görüyorum canım yumurtlama ilaçları kullandm çatlatma iğnesi kullandm iki ay yok yani olmadı malesefff umarm senden hayrlı haberler alırız yarın test yap bana haber ver :)
başka bi problem yok inşallah sende dimi ):
bende sabırsızlanıyorum yarın uyandıqım qibi ilk işim qebelik testi alıp yapmak olcek
fsh ve prolaktinim yüksekti biraz onlar içinde ilaç kullanıyorum bu ay hormon testi yaptırıcam adetimin 3. günü.. aynen yap test :)
qeçen ay bende doktora qittim alttan muayene etti duwarların kalınlaşmış qebe olabilirsn dedi beta yaptırdı ertesi qün bi heycanla qittim bişi yok hormon testi yaptı bi baktım quatırm yüksek çıktı başka da sorun yokmuş qüya %80 hamile olabilirsn dedi çokta heweslenme bi doktora qitme derim ben
ya ben hep aynı doktora bağımlı kaldımm sırf evime çok yakın diye ama bu ay değiştirebilirim bilmiyorumki inşallah olurda gerek kalmaz yaaa .. benm başka sorunum yok canm yumurtalıklarım ve rahim için başka doktora gttm temz ve çok normal dedi ..sonrada ilk gttiğim doktora devam ediyorum işte ..hayrlısı hakkımızda canm yaaa ben küçük bi şehirdeym bide Giresunda oturuyorum sen nerdensn ?
wuuuu haklısın o zaman ben ist. beylikdüzündeyimm her yerin şartları bir deqil doqru söylüyosun oraya mı qelin qittin sen ?
evet ama benim aynı zamanda memleketim burası canmm :) tabi istanbuldada 6 sene oturduk liseyi orda okudum..abim ve kardeşlerim istanbuldalar ara sıra geliyorum oraya :) ya burda doktor çok o açıdan sıkıntı yok ama tabi büyük yer başka
haklısın neyse ben çıktım bizim kocalarımız wardı dimi şimdi hatırladım
arkadaşlık isteqi qönderdim kabul edersen qörüşürüz etmezsen de canın saolsun cınım öptüm
evet canm bende çıkıyorumm :)) kabul ettim canımmm çok memnun oldm tanştığımaa bende öptüm
Canm kan testi yaptrdinmi ne çıktı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?