hamile olabilir miyim ?

bi an düşününce ii hoşta bakmasına qelince rahatlıqımı düşününce olmasa mı diyorum rahatıma pek düşkünüm de mersi ama biliyorum ki illa qelicek biqün bebişimiz

ölee deme bak bigün gelir çok istersn olmazz ..ben ilk 2 ay istemedim sonra hep istedm sorun yoktu sonra hormonlarım bozuldu falan derken birbuçuk sene oldu hayrlısı hakkımzda ama benmki adet belirtisi ..inşallah sennde gönlünden ne geçiyosa o olur canım :) yaş kaç ?

yok benim ki adet belirtisi deqil ya işşallah bebiş belirtisidir
24 yaşındayım cınım sen ???

sende benim qibi bekleme we yumurtlama zamanını hiç hesaplama kafana qöre takıl ta ta ta tam diye haber qelsin bebişten

ya ben tedavi görüyorum canım yumurtlama ilaçları kullandm çatlatma iğnesi kullandm iki ay yok yani olmadı malesefff umarm senden hayrlı haberler alırız yarın test yap bana haber ver :)

ya ben tedavi görüyorum canım yumurtlama ilaçları kullandm çatlatma iğnesi kullandm iki ay yok yani olmadı malesefff umarm senden hayrlı haberler alırız yarın test yap bana haber ver :)

başka bi problem yok inşallah sende dimi ):
bende sabırsızlanıyorum yarın uyandıqım qibi ilk işim qebelik testi alıp yapmak olcek

fsh ve prolaktinim yüksekti biraz onlar içinde ilaç kullanıyorum bu ay hormon testi yaptırıcam adetimin 3. günü.. aynen yap test :)

qeçen ay bende doktora qittim alttan muayene etti duwarların kalınlaşmış qebe olabilirsn dedi beta yaptırdı ertesi qün bi heycanla qittim bişi yok hormon testi yaptı bi baktım quatırm yüksek çıktı başka da sorun yokmuş qüya %80 hamile olabilirsn dedi çokta heweslenme bi doktora qitme derim ben

ya ben hep aynı doktora bağımlı kaldımm sırf evime çok yakın diye ama bu ay değiştirebilirim bilmiyorumki inşallah olurda gerek kalmaz yaaa .. benm başka sorunum yok canm yumurtalıklarım ve rahim için başka doktora gttm temz ve çok normal dedi ..sonrada ilk gttiğim doktora devam ediyorum işte ..hayrlısı hakkımızda canm yaaa ben küçük bi şehirdeym bide Giresunda oturuyorum sen nerdensn ?

wuuuu haklısın o zaman ben ist. beylikdüzündeyimm her yerin şartları bir deqil doqru söylüyosun oraya mı qelin qittin sen ?

wuuuu haklısın o zaman ben ist. beylikdüzündeyimm her yerin şartları bir deqil doqru söylüyosun oraya mı qelin qittin sen ?

evet ama benim aynı zamanda memleketim burası canmm :) tabi istanbuldada 6 sene oturduk liseyi orda okudum..abim ve kardeşlerim istanbuldalar ara sıra geliyorum oraya :) ya burda doktor çok o açıdan sıkıntı yok ama tabi büyük yer başka

haklısın neyse ben çıktım bizim kocalarımız wardı dimi şimdi hatırladım
arkadaşlık isteqi qönderdim kabul edersen qörüşürüz etmezsen de canın saolsun cınım öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…