hamile olabilir miyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi _x_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

_x_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
224
119
103
Arkadaşlar hamilelik istiyorum ben deee. Ee hâliyle korunma yok :) bu ay ben sogan kürü eşim keçiboynuzu kürü yaptik. Gün asiri denemeleri de aksatmadik. Gecen ay cok umitlenmistim ama olmadi, baya üzüldüm. Bu ay da dün adet günümdü. Pembe bi leke oldu. Bugun hala bişe yok. Normalde hiç düzensizlik yasamam da. Hararet basiyo bi de. Idrarda koyuluk ve göğüslerde hafif aci var. Dün sabah midem de bişe almadi. Sirtimdam belime dogru da bi gerginlik var, agri gibi.. yine üzülmek istemiyorum axaba hamile olabilir miyim ya..

olabilir de olmaya bilirde cnim yarin bence test yap gunun gecikmis zaten varsa cikar.pembe akinti belki yerlesme kanamasidir insallah vardir.

olabılırsın canım ama fazlada ümitlenme benımde oluyodu stresten vs cıktı sen test yap

İnşallah hayirlisiyla canim ya. Ya hamile degilsem korkusu valla test bile almadim. Yarin hala adet olmadiysam yapacagim test. Psikolojik mi die düşünüyorum :/

İnşallah hayirlisiyla canim ya. Ya hamile degilsem korkusu valla test bile almadim. Yarin hala adet olmadiysam yapacagim test. Psikolojik mi die düşünüyorum :/

İns vardir cnm yarin ilk sabsh idrarinla yap daha saglikli snuc alirsin haber et bize.lekenin psikoloji oldugunu dusunmuyorum yerlesme kanamasidir

Son düzenleme:
Ay valla bağıra çağıra hamileyim haberi vermek istiyorum :) Allah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah :)

Ay valla bağıra çağıra hamileyim haberi vermek istiyorum :) Allah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah :)

Amin kuzum allah gelmus gecmis peygamberlerimizin evliyalarimizin ermislermizin yuzu suyu hurmetine sana ve olmayanlara evlat nasip etsin amin cnm vardir ins

Amiiiin canim benim :) bakalim bu gece nası bitecek....

Yapcam Inşallah adet olmamis olursam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tmm :)

Adet oldum

Adet oldum

uzulme canm dıger devam calısmalara bende ıkıncıye baslayacam ama suan degı canım ben forum dan duymustum esınle ilişkıye gırınce afedersın esın ıçç.....ne bosaldıktan sonra popon yukarı gelecek sekılde saga ya da sola gelecek sekılde yatarak beklıyormussun yarım saat flan tutuyo demışlerdı ıns olur devam calışmalara :) uzulmmeeee

Yapiyorum hepsini devam insallah...

Yapiyorum hepsini devam insallah...

Üzülme canim nasip değilmiş inş gelecek aya. Bu arada bende sormak istiyorum adet oldum ama mide bulantim istahsizlik goguslerde şişkinlik bide bu 2 gündür klasik agrim var hem de çok beni kamandiracak şekilde bide karnim sisti çok hafif bide gecen aydan belli böğürtlen koku kullanıyorum acaba hamilemiyim test yapayim mi akil verin bana

Ben 8 Aylık evliyim 7 aydır korunmuyorum bebeğim olmuyo mu bende mi bi sorun var şüpheleniyorum yardım edin gebe kalmak için ne yapmalı ????? Yumurtlama tarihinide hesapladım gene olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…