• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olabilir miyim?

shrkn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2010
2
0
36
Manisa
Arkadaşlar biz aylardir çocuk istiyoruz. Dün adet oldum fakat adetim kahverengi çamur gibi geldi ve azaldikca da azaldı. Bu gün kalmadı gibi bişey. İdrar testi yaptim negatif çıktı. 4 ay önce bi düşük yaşadım şimdi yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum. Siz de de böyle bir şey yaşayan oldu mu?

Hamileyken yerlesme kanamasi adetten 1 hafta once oluyor biraz daha bejle bakalim belki gec dollenme falandir

Arkadaşlar biz aylardir çocuk istiyoruz. Dün adet oldum fakat adetim kahverengi çamur gibi geldi ve azaldikca da azaldı. Bu gün kalmadı gibi bişey. İdrar testi yaptim negatif çıktı. 4 ay önce bi düşük yaşadım şimdi yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum. Siz de de böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Iltihap falan sokuluyordur belki. Doktora görünmekte fayda var

benım yerlesme kanamam adet gununden bır gun once oldu. adet gunu, adet gununden bıkac gun sonra, adet gununden bir hafta sonra olanda var.

Rabbim gönlünüze göre versin. inş hamilesindir ve sağlıklı, kaderi güzel bir yavrucuğun olur inş...

adet kanaması olsa kırmızıya dönerdi canım. eğer tekrar başlarsa adettir ama bol su iç ve ağır kaldırma bakarsın tutmuştur da tutunmaya çalışıyordur.

Ben oyle olmustum. Dis gebelikti. Allahtan erken mudahaleyle ilacla dusurduler. Kana karisinca zehirler. Doktora gorun.

Back
X