Hamile olabilir miyim?

nazeninns

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2008
180
19
118
İstanbul
Geçen Cumartesi eşimle korunmasız ilişki yaşadım.Adetime bir gün kalmıştı,birşey olmaz diye düşündüm.Ama bir hafta geçti hala adet olmadımHamile olabilr miyim?Çok endişeliyim şu an için hamileliğe hazır değilim. yarın gidip kan testi yaptırsam çıkar mı?doktor "hayırlı olsun hamilesiniz" diyecek diye ödüm kopuyor.

Bu devirde hamile kalmak o kadar kolay değil güzelim. Bak ben 4 yıldır denemediğim şey kalmamasına rağmen hamile kalamıyorum. Yakın bi zamanda sende istemeye başlayınca anlarsın bu yazdıklarımı..

öyle mi diyorsun ama şu an hazır değiliz. hem manen hem madden zor olacak benim için.
Sanmam canım. Yumurtlama adetin 16. günü gerçekleşiyor eğer adetin düzenliyse. Döllenmede o dönemlerde gerçekleşiyor. Stres falan yaptığından adetin geçikmiş olabilir bi test yaptır eğer bebek yoksa söktürücü falan içersin.

Adetine 1 gun kalip hamile kalman zor.. stresten gecikmistir gebelik olusana kadar 1 ay gecmesi lazim sen 1 haftada hamileysen 1 ayda da dogurursun bence

Düşük bi ihtimal ama olabilir eczaneden bi test alıp yap bakalım ne cikacak sonrada kana gidersin. Keske korunsaydınız :/ şahsen ben adet oncesi hamile kalınmış bir evladım :)

kişiden kişiye göre değişir bu durum
5 sene önce tüp bebek denemeleri
halbuki daha gecen sene sizin durumunuza benzer bir durumda hamile kaldım
yani herşey olabilir

olabilir canım ne zaman yumurtladığına bağlı...adetten önceki ilk 3 gün adetten, sonraki ilk 3 gün bide iki adetin ortası bunu netten arastır bak... her kezin bünyesi farklı illa 16.gün hamile kalıncak diye bişey yok...ben 10.gün de kalabiliyorum 15.günde... hiç belli olmuyor...

banada tuhaf gelıyor ama, ihtimal regl dısı her zaman varmış ama cok ama az.
ihtimal düşük ama olabilir.
bu arada en dusuk ıhtımallerden bırı olan regl bıtımınde hamıle kalan cok kısı bılıyorum, reglı oncesıde bır arkadasımın basına gelmıstı.
ben de bunu merak etmıstım o zaman takvım yontemıne gore ınsanlar nasıl korunuyorlar diye:)

Benim annem abime de bana da regli bitiminden 2 gun sonra hamile kalmis. Hatta 3 tane dusugu var onlara da hep o zamanlar hamilr kaliyormus. O zamanlar sebep belli degil bu yuzden dusuyot bile demisler. Her zaman olabilir. Az ihtimal ama imkansiz degil. Ama bu ay insanlar hep gecikti mevsim gecisi yuzunden olabilir. Kafana takma ve bir kac gun sonra kan ver derim...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bunu hiç anlamıyorum. Madem ödünüz kopuyor, madem kati surette çocuk istemiyorsunuz neden korunmuyorsunuz.
Hayır çok mu zor birşey korunmak? 1 gün kalmış 10 gün kalmış ne farkeder çocuk istemedikten sonra.

Hamile olma ihtimalin çok düşük canım. Fakat böbrek ağrısı, mide bulantısı, karın ağrısı gibi şikayetlerin ; böbrek taşını aklıma getirdi. Geçmiş olsun canım.

Genel olarak yumurtlama öncesi 4 - 5 gün, yumurtlama sonrası 1 gün doğurgan olarak bilinir ama bu konuda inanın çok fazla sürpriz var. Her ne zaman olursa olsun korunmanız gerekirdi. Bu zamanda bu kadar çok korunma çeşidi varken böyle konular açılması ilginç gerçekten.

bende ilk seferde hamile kalıcam zannetmiştim ama öyle olmuyomuş.. tabiki öyle bir ihtimalde var ama bence düşük..

Çocuk henüz düşünmüyorsanız korunun madem hayır anlamıyorum bu devirde çok mu zor her şeye ulaşmak o kadar kolayken böyle strese de girmemiş olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…