Bu devirde hamile kalmak o kadar kolay değil güzelim. Bak ben 4 yıldır denemediğim şey kalmamasına rağmen hamile kalamıyorum. Yakın bi zamanda sende istemeye başlayınca anlarsın bu yazdıklarımı..Geçen Cumartesi eşimle korunmasız ilişki yaşadım.Adetime bir gün kalmıştı,birşey olmaz diye düşündüm.Ama bir hafta geçti hala adet olmadımHamile olabilr miyim?Çok endişeliyim şu an için hamileliğe hazır değilim. yarın gidip kan testi yaptırsam çıkar mı?doktor "hayırlı olsun hamilesiniz" diyecek diye ödüm kopuyor.
Sanmam canım. Yumurtlama adetin 16. günü gerçekleşiyor eğer adetin düzenliyse. Döllenmede o dönemlerde gerçekleşiyor. Stres falan yaptığından adetin geçikmiş olabilir bi test yaptır eğer bebek yoksa söktürücü falan içersin.öyle mi diyorsunama şu an hazır değiliz. hem manen hem madden zor olacak benim için.
Geçen Cumartesi eşimle korunmasız ilişki yaşadım.Adetime bir gün kalmıştı,birşey olmaz diye düşündüm.Ama bir hafta geçti hala adet olmadımHamile olabilr miyim?Çok endişeliyim şu an için hamileliğe hazır değilim. yarın gidip kan testi yaptırsam çıkar mı?doktor "hayırlı olsun hamilesiniz" diyecek diye ödüm kopuyor.
Adetine 1 gun kalip hamile kalman zor.. stresten gecikmistir gebelik olusana kadar 1 ay gecmesi lazim sen 1 haftada hamileysen 1 ayda da dogurursun bence
Geçen Cumartesi eşimle korunmasız ilişki yaşadım.Adetime bir gün kalmıştı,birşey olmaz diye düşündüm.Ama bir hafta geçti hala adet olmadımHamile olabilr miyim?Çok endişeliyim şu an için hamileliğe hazır değilim. yarın gidip kan testi yaptırsam çıkar mı?doktor "hayırlı olsun hamilesiniz" diyecek diye ödüm kopuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?