hamile olabilir miyim?

neffset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
192
60
53
Arkadaslar meraba, ben yasminle korunuyorum,bi onceki adetim zamaninda oldu,simdikine bikac gun var ama benim ramazanin ilk gununden beri feci bi sekilde sabahlari ozellikle midem bulaniyor,belkide ramazanla ilgilidir ama esim pek heyecan yapti :)) size sorum sunlar,hamilelik belirtisi olabilir mi ? Bugun hamilelik testi alip yapsam adet donemime bikac gun oldugundan net sonuc verir mi ? Simdiden.tesekkurler...

Test al bence bunlar belirti olmayabilir. Bazı testler 8 günlük hamileliği görebiliyor. Yani eczacı bana öyle vermişti. Biraz pahalı tabi

"Un hombre sin venas.."

normal gebelik testinde çıkmayabilir erken gebelik testleri var 18 tl ye ondan al kesin çıkar varsa...

hamile ol ne güzel işte:)) keeşke ben de hamile kalabilsem... gebelik testi tam sonuç vermiyor kafanı karıştırmasın en net sonuç kan testi yaptırmak

adetten önce yapılan testler pek doğru sonuç vermez, adet tarihiniz hele bir gelsin, eğer gecikirse o zaman test yaparsınız.

canım oncelikle inşallah hamilesindir..soruna gelince valla benim hamileligi gebelik testi üc gün öncesinden gösterdi..senin kac gunun var regl tarihine

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…