Hamile Olabilir miyim ? :(:(

asdasd554

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2015
3
0
27
Arkadaşlar 2 hafta öncesinde sevgilimle evde buluştuk.
Ben onun penisiyle biraz oynadıktan sonra zevk suyu geldi. Sonra o da kendi penisine eliyle dokunarak ileri geri çekme işlemini yaptı 2-3 dakika boyunca. Sonra o elleriyle benim vajinama dokundu. Öyle büyük bir dokunmada olmadı ama dokundu yani. 10 dakika da bir dokundu eliyle hafif sürtmeler yaptı. Benim adetimde 1 hafta gecikti fakat adet olsa bile hamile kalma riski oluyormuş diye okudum. Ben bu kuşkularda uyuyamıyorum. Bu yüzden her şeyi açık açık yazdım arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum :KK43: Psikoloim çok kötü.

hadi hayırlı olsunnnnn hamilesinnnnn...........

ya bi gidin artık yeter yaaaa:KK11::KK67:

Zevk suyu önce ellerine bilmiyorum belki de döl'dür. Sonrasında da vaijnama temas etti. Ama idrar gibi sıvıydı yani zevk suyu... Bende korktum başlık açtım ne var bunda :KK43:

Asdasd seklinde aldigin nick bile BEN FEYKIM diye bağırıyor sevgili ergen. Simdi kaybol.

Zevk suyu önce ellerine bilmiyorum belki de döl'dür. Sonrasında da vaijnama temas etti. Ama idrar gibi sıvıydı yani zevk suyu... Bende korktum başlık açtım ne var bunda :KK43:
diyorum ya işte hamilesin aaaaa sende inanmıyon bu arada çok açık sözlüsün kusucam sanırım

Çok acayip bir yakınlaşma şekliniz varmış. Biz nereden bilelim o sıvının ne sıvısı olduğunu ve o bölgenize ne kadar temas ettiğini. Şaka mısınız?

Değilsin.
Bir dahakine önlem al.
Olmadı sağlıklı cinsellikle ilgili yeterli bilgiye sahip olmadan bu işlere kalkışma.

madem bu kadar üç buçuk atcanız ne demeye bu haltları yiyorsunuz nikahsız yuhhh bee !!!!

hamile degilsindir ama emin olmak icin test yap.
al bi test eczaneden,hatta artik parfumerilerde bile buluniyor gebelik testi.
sabahki ilk idrarinla testi yap sonucu ogrenirsin.

Ya bakin arkadaşlar girmiş biri yine eğleniyor bizimle. Anlattigi haltlari yiyen ve acip internette yazmayi beceren biri kesinlikle böyle hamile kalmayacagini da bilir hadi diyelim ZİR CAHILSIN o zaman da cok Üzgün yerlerde sürünüyo olman lazim korkudan kendini yiyo olman gerek ki oylr bi insan da açıp asdafa şeklinde random gülüşlu bi nick almaz. Rica ediyorum yorum filan yapmayiniz sonra yine eğlence çıkıyo bunlara. Hadi kardeşim sen de yoluna belli erkeksin.

Evliyim ve hamileyim. Zevk suyu diye birşeyi ilk kez ve sadece burda duyuyorum, bu nedir yaaa! Kendimi çok cahil hissediyorum :KK48:

Bebek sahibi olabilmek için nerdeyse bir yıl uğraştım. Bu yöntemin daha iyi olduğunu bilsek biz de böyle yapardık. :KK47::KK47:

X