Hamile olabilir miyim ?

bal_hatun

Meleğimi Sen Koru Rabbim <3
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
1.733
429
173
Adetlerin düzensiz son 4 aydır kızlar. Bu ay hesaplama gore 42 gün olmalıydı. Bu ay epeyce gişeler yaptık kur felan bide ben preseed JEL kullandım. Bugün 44.gün ama gelen giden yok. Akintim var ama her zaman vardı görüşlerde bi kaç gün dolgunluk oldu o da şuan normal. E 3 defa evde test yaptım negatif.kan kesin çözüm ama ona da güvenin yok... Geçen gebeligimde adet gününde 0.100 çıkmıştı 3gun sonra gebe olduğumu anlamistim maalesef düşük oldu... Simdi umutlanmak istemiyorum... Herkese bi haller olmuş sürekli hamilemisin diye soruyorlar güya rüyalara girmiş vs... sizce bekleyeyim mi biraz daha

canım bence bekle evde testi tekrarla 2 gün sonra inşallah hamişsindir

bence yarin musait olursan kan testi yaptir, kanda beta hgc düşükse evde yapılan testte çıkmıyor

bence yarin musait olursan kan testi yaptir, kanda beta hgc düşükse evde yapılan testte çıkmıyor

Cok sagolun kizlar. Bugun okulda biraz belim agirfi ama oyle.cok degil okula giderken araba sarsti sanirim. Cok cok minicik beyaz akintimda bi kajverengilik oldu. Korktum bende yarin icin randevu aldim.bakalim artik ins bebisim vardir.
canım bence bekle evde testi tekrarla 2 gün sonra inşallah hamişsindir

Cok sagolun kizlar. Bugun okulda biraz belim agirfi ama oyle.cok degil okula giderken araba sarsti sanirim. Cok cok minicik beyaz akintimda bi kajverengilik oldu. Korktum bende yarin icin randevu aldim.bakalim artik ins bebisim vardir.
inşallah iyi haberlerin olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…