- 17 Mart 2016
- 12
- 3
- 1
- 32
- Konu Sahibi Hedefmarka
Adetim 3 gun gecikti ve testte 2.cizgi yok denecek kdar az hamile olabilirmiyim.7 aylik bebegim var emziriyorum.. Tesekkurler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
testin resmini at bakalım cnm, genelde silik çizgi pozitif yöndedirAdetim 3 gun gecikti ve testte 2.cizgi yok denecek kdar az hamile olabilirmiyim.7 aylik bebegim var emziriyorum.. Tesekkurler
ben burdan bile gördüm 2. çizgiyi :) bugün yada yarın git kan testi yaptır bence hamilelik var gibi..
bu benim gördüğüm ama başka arkadaşlarda değerlendirsin durumu yada bi test daha al yinele testi için rahat etsin..ben burdan bile gördüm 2. çizgiyi :) bugün yada yarın git kan testi yaptır bence hamilelik var gibi..
hayırlı olsun cnm neticeyi bizede bildirTesekkurler :) kan verdim yarin sonuc alicam.emzirmeyi birakmali miyim hamilelik varsa..
hayırlı olsun canımDegerim 160 cikti var heralde :) pazartesi goruscem dr la
kısmet canım geleceği varmış demekki haylazın :)Dikkat ediyorduk tabi.ama bir sefer supelendik ertesi gun hapi verdiler saglik ocagindan.6 sabah aksam 6 tane icmem gerekiyordu bnm midem bulandi bisey olmaz diye aksam 2 tane ictim sabah ta 4 tane ictim ama oldu...
Dikkat ediyorduk tabi.ama bir sefer supelendik ertesi gun hapi verdiler saglik ocagindan.6 sabah aksam 6 tane icmem gerekiyordu bnm midem bulandi bisey olmaz diye aksam 2 tane ictim sabah ta 4 tane ictim ama oldu...