Benim de günüm geçti hafif adet ağrısı gibi ağrım bel ağrım şiş ve acıyan göğüslerim bi de 36.8 ateşim var.. acaba gebe miyim.. yakın eczanede yok meraktan deli olcamİnşaAllah hamilesindir canım. Rabbim hayırlısıyla bebeğine kavuşmanı nasip eder...
Bende bebek isteyenlerden im fakat hamile kalan arkadaşlarıma hep soruyorum belirtilerini ve çoğunluğu adet sancısı gibi sancı ve bel ağrısından bahsediyorlar tabiki bünyeden bünyeye değişiyor bazı şeyler hayırlısı olur ins.
Benim de günüm geçti hafif adet ağrısı gibi ağrım bel ağrım şiş ve acıyan göğüslerim bi de 36.8 ateşim var.. acaba gebe miyim.. yakın eczanede yok meraktan deli olcam
Amin canım sağol.. son 2 3 gündür gece gündüz uykum var habire uyuyorum ona rağmen sürekli yorgunum.. hayırlısı bakalım..Aynisi bende de var adetime 4 gün kaldı kasık ve bel agrisi sık idrar vs ayin 14 unu 4 gözle bekliyorum
Bence bir an evvel test yapmalısın canım vallaha iyi sabrediyorsun. Rabbim gönlüne göre verir inşaAllah
Amin canım sağol.. son 2 3 gündür gece gündüz uykum var habire uyuyorum ona rağmen sürekli yorgunum.. hayırlısı bakalım..
Rabbim senin de gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallah...
Benim de bat 14 mayis uykum var aksamlari erken yatiyorum gerci progestan ilac kullsniyorum o uyku yapiyor sanirmAmin canım sağol.. son 2 3 gündür gece gündüz uykum var habire uyuyorum ona rağmen sürekli yorgunum.. hayırlısı bakalım..
Yat etkilerinde yazıyosa öyle bi şey olabilir.. yazmayı unutmuşum bende bi de öldüren bi baş ağrısı mideme vuruyo artık.. bi de ani acıkma hissi midem kazınıyo garıl gurul.. acaba psikolojik mi böyle oldum ben?Benim de bat 14 mayis uykum var aksamlari erken yatiyorum gerci progestan ilac kullsniyorum o uyku yapiyor sanirm
İnşaAllah hamilesindir canım. Rabbim hayırlısıyla bebeğine kavuşmanı nasip eder...
Bende bebek isteyenlerden im fakat hamile kalan arkadaşlarıma hep soruyorum belirtilerini ve çoğunluğu adet sancısı gibi sancı ve bel ağrısından bahsediyorlar tabiki bünyeden bünyeye değişiyor bazı şeyler hayırlısı olur ins.
Amin canım sağol.. son 2 3 gündür gece gündüz uykum var habire uyuyorum ona rağmen sürekli yorgunum.. hayırlısı bakalım..
İnsallah hamilesinizdir :)Yat etkilerinde yazıyosa öyle bi şey olabilir.. yazmayı unutmuşum bende bi de öldüren bi baş ağrısı mideme vuruyo artık.. bi de ani acıkma hissi midem kazınıyo garıl gurul.. acaba psikolojik mi böyle oldum ben?
İstiyosan eğer inşallah bebişin geliyodur canım..Evet canim kan testi yaptir en garantisi ben idrar yaptm negatif cikti cunku bakalm kan da belli olcak
Nasip bakalım hayırlısı her şeyin.. bi taraftan da ammmaaan yoktur bi şey 1 senedir uğraşıyoz bu defada olmamıştır diyorum..İnsallah hamilesinizdir :)
Insallah ya kan verdim bugun bekliyorum bakalim yarin sonucu alacagim kasıklarımda inceden bi agri var ama emin olamiyorum ki. ALLAHim herkesin gönlünr göre verir inş
HInsallah ya kan verdim bugun bekliyorum bakalim yarin sonucu alacagim kasıklarımda inceden bi agri var ama emin olamiyorum ki. ALLAHim herkesin gönlünr göre verir inş
hadi hayırlısı canım.. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah..Insallah ya kan verdim bugun bekliyorum bakalim yarin sonucu alacagim kasıklarımda inceden bi agri var ama emin olamiyorum ki. ALLAHim herkesin gönlünr göre verir inş
Aynen bende öyle diyorum :) rabbim beklemedigimiz anda versin insallahNasip bakalım hayırlısı her şeyin.. bi taraftan da ammmaaan yoktur bi şey 1 senedir uğraşıyoz bu defada olmamıştır diyorum..
Benim bi oğluşum var zaten çok şükür bu defa olsa da olmasa da olur modundayım.. hayırlı olucaksa versin Rabbim ama sen baya isteklisin Rabbim hayırlısıyla nasip etsin sana inşallahAynen bende öyle diyorum :) rabbim beklemedigimiz anda versin insallah
Benim hic yok cunku iki yıldr olmuyor insalllahBenim bi oğluşum var zaten çok şükür bu defa olsa da olmasa da olur modundayım.. hayırlı olucaksa versin Rabbim ama sen baya isteklisin Rabbim hayırlısıyla nasip etsin sana inşallah
Allahın izniyle olur canım.. oğlumda bende baya stres yapmıştım olmuyo diye sonra aman nasip olmuyosa olmuyo napim dedim öteki ay gebe kaldım.. hep stres sebep oluyo biçok şeye.. kendimden çok sana isteklendim hayırlı haberini alırız inşallah canımBenim hic yok cunku iki yıldr olmuyor insalllah
İnsallAllahın izniyle olur canım.. oğlumda bende baya stres yapmıştım olmuyo diye sonra aman nasip olmuyosa olmuyo napim dedim öteki ay gebe kaldım.. hep stres sebep oluyo biçok şeye.. kendimden çok sana isteklendim hayırlı haberini alırız inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?