hamile olabilir miyim ?

Mrs-Red

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2015
84
41
18
4 Gün geçiktim herhangi bi adet olacakmışım gibi belirtide yok adetim hep beklediğim günden 1 gün çnce gelirdi ilk kez gecikti. certain diye test yaptım ama negatif çıktı hakkında olumlu yorumlar okumadığım için ciddiye almadım. sizce hamile olabilirmiyim.

İnşaAllah hamilesindir canım. Rabbim hayırlısıyla bebeğine kavuşmanı nasip eder...
Bende bebek isteyenlerden im fakat hamile kalan arkadaşlarıma hep soruyorum belirtilerini ve çoğunluğu adet sancısı gibi sancı ve bel ağrısından bahsediyorlar tabiki bünyeden bünyeye değişiyor bazı şeyler hayırlısı olur ins.

Benim de günüm geçti hafif adet ağrısı gibi ağrım bel ağrım şiş ve acıyan göğüslerim bi de 36.8 ateşim var.. acaba gebe miyim.. yakın eczanede yok meraktan deli olcam

Benim de günüm geçti hafif adet ağrısı gibi ağrım bel ağrım şiş ve acıyan göğüslerim bi de 36.8 ateşim var.. acaba gebe miyim.. yakın eczanede yok meraktan deli olcam

Aynisi bende de var adetime 4 gün kaldı kasık ve bel agrisi sık idrar vs ayin 14 unu 4 gözle bekliyorum
Bence bir an evvel test yapmalısın canım vallaha iyi sabrediyorsun. Rabbim gönlüne göre verir inşaAllah

Aynisi bende de var adetime 4 gün kaldı kasık ve bel agrisi sık idrar vs ayin 14 unu 4 gözle bekliyorum
Bence bir an evvel test yapmalısın canım vallaha iyi sabrediyorsun. Rabbim gönlüne göre verir inşaAllah
Amin canım sağol.. son 2 3 gündür gece gündüz uykum var habire uyuyorum ona rağmen sürekli yorgunum.. hayırlısı bakalım..
Rabbim senin de gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallah...

Amin canım sağol.. son 2 3 gündür gece gündüz uykum var habire uyuyorum ona rağmen sürekli yorgunum.. hayırlısı bakalım..
Benim de bat 14 mayis uykum var aksamlari erken yatiyorum gerci progestan ilac kullsniyorum o uyku yapiyor sanirm

Benim de bat 14 mayis uykum var aksamlari erken yatiyorum gerci progestan ilac kullsniyorum o uyku yapiyor sanirm
Yat etkilerinde yazıyosa öyle bi şey olabilir.. yazmayı unutmuşum bende bi de öldüren bi baş ağrısı mideme vuruyo artık.. bi de ani acıkma hissi midem kazınıyo garıl gurul.. acaba psikolojik mi böyle oldum ben?

Insallah ya kan verdim bugun bekliyorum bakalim yarin sonucu alacagim kasıklarımda inceden bi agri var ama emin olamiyorum ki. ALLAHim herkesin gönlünr göre verir inş

Evet canim kan testi yaptir en garantisi ben idrar yaptm negatif cikti cunku bakalm kan da belli olcak

Insallah ya kan verdim bugun bekliyorum bakalim yarin sonucu alacagim kasıklarımda inceden bi agri var ama emin olamiyorum ki. ALLAHim herkesin gönlünr göre verir inş

Aminnn inşaAllah... Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...Haydi bakalım yarın hayırlı haberlerini bekliyorum

H
hadi hayırlısı canım.. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah..

Benim hic yok cunku iki yıldr olmuyor insalllah
Allahın izniyle olur canım.. oğlumda bende baya stres yapmıştım olmuyo diye sonra aman nasip olmuyosa olmuyo napim dedim öteki ay gebe kaldım.. hep stres sebep oluyo biçok şeye.. kendimden çok sana isteklendim hayırlı haberini alırız inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…