Hamile olabilir miyim

Kubuscancan

Hakkımızda herşeyin hayırlısı
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2016
24
28
3
34
Kizlar 01ekim de adet oldum ve adetim başladığı tarihten itibaren 13 saydim ve korunmadan ilişki oldu ertesi gün kasik agrim oldu afedersiniz gazim oldu bir kaç güne yine tekrarladik ve agrilarim devam etti bat ima 5 gün kaldı şuan çok belirtim yok agrilarim gecti arada sizi oluyor ama çok değil acaba test yapsam çıkma ihtimali var mı

Kizlar 01ekim de adet oldum ve adetim başladığı tarihten itibaren 13 saydim ve korunmadan ilişki oldu ertesi gün kasik agrim oldu afedersiniz gazim oldu bir kaç güne yine tekrarladik ve agrilarim devam etti bat ima 5 gün kaldı şuan çok belirtim yok agrilarim gecti arada sizi oluyor ama çok değil acaba test yapsam çıkma ihtimali var mı
erken gebelik testinde çıkma ihtimali var ama bence adetinin geçmesini bekle. saydığın 13 günün ertesi günü kasık ağrısı olması yumurta çatlamış olma ihtimali yüksek. inşallah bebeğin gelmiştir :)

İnşallah canım ilk denememizdi ama ben çok sabırsızlanıyorum. Hissediyorum sanki elim karnimda. Ani hareketlerden falan korkar oldum eşimi bile karnıma değmemesi için uyarıyorum hani ters bi hareket olmaması açısından. Rabbim inşallah önce isteyenlere sonra bana da nasip etsin

Back
X