HAMİLE OLABİLİR MİYİM?

Mlsabty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
22
6
1
30
Kızlar benim reglim biteli 8 gün oldu 2 gün önce yani 6. ncı gün inanılmaz kasık ve bel ağrısı çektim regl olucam galiba tekrar dedim lavaboya gidip baktığım da açık renkte kan vardı çok açık değil kan kırmızısı da değildi iç çamaşırının çeyreğini kaplanmıştı fakat şuan kan kesildi ama belim de ve kasıklarım da ara ara ağrılar var sizde de böyle bi durum oldu mu gebelik olabilir mi vede 2 yıllık evliyim bebek istiyorduk olmadı. bu durumu yaşayan varmı??

Kadınlarda yumurtlama dönemlerinde bazen akıntı, bazen sadece ağrı, bazende lekelenme şeklinde kanama görülebilir. Bu yaşadığınız yumurtlamanın habercisidir. Umarım değerlendirmişsinizdir o günleri.

Daha önce yumurtlama dönenlerin de böyle birşey yaşamadım vede çok erken olduğunu düşünüyorum yumurtlama için ama değişiklik gösterebilir mi acaba

Daha önce yumurtlama dönenlerin de böyle birşey yaşamadım vede çok erken olduğunu düşünüyorum yumurtlama için ama değişiklik gösterebilir mi acaba
Ben mayısta gebelik yaşamıştım sat 21. Gün yumurtladım. Geçen ay sat 13. Gün yumurtladım. Bu ay gebe kaldım sat 11. Gün yumurtladım. Bi kadın her ay aynı tarihte yumurtlamaz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…