Veririm canm umudunu kaybetme yüce rabbim hic olmcak denilen insanlara evlat dahibi ediyor ümidini kaybetme duzelcek ins iyi dusun dualarını eksik etme cnm :)İnşallah hamilesindir canım test yap haber ver mutlaka. Benim ki biraz karışık hem kistim var hemde proklatin yüksek çıktı kist için ilaç kullaniyorum bu aydan pek umudum yok yani
İnşallah canım ya Sağol güzel haberlerini bekliyorum :)Veririm canm umudunu kaybetme yüce rabbim hic olmcak denilen insanlara evlat dahibi ediyor ümidini kaybetme duzelcek ins iyi dusun dualarını eksik etme cnm :)
Yarn test alıp yapcm ckmazsada uzulmcm napalm olmadysa hersyn hayrlisi derim cnmİnşallah canım ya Sağol güzel haberlerini bekliyorum :)
Aynen canım üzülme üzülunce bişey olmuyo stres olmayinca oluyoYarn test alıp yapcm ckmazsada uzulmcm napalm olmadysa hersyn hayrlisi derim cnm
Kızlar kan değerim 262 çıktı
Çok teşekkür ederim canımÇok sevindim canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :)
Bizede dua et canım 2 gün kaldı benimdee . Başka belirtin varmıÇok teşekkür ederim canım, Allah isteyen herkese versin
Canm cok sevindm benim iki gun gecti ben daha twst yapamdm ama yarn yapcm karar verdim ins iyi sonclar alrm bende senn gbi:)Kızlar kan değerim 262 çıktı
Belirtin vAr mı canım akıntı batma falan adetten bi hafta önce kadar bişelerhissettin miKızlar kan değerim 262 çıktı
Tebrik ederim bebeğini canım bu arada. :)Kızlar kan değerim 262 çıktı
Adet olmam gereken günden 2 gün önce bir gece boyunca kasık ve bacak ağrısı oldu. Arada midem bulanıyor ve çok Yorgun'umBizede dua et canım 2 gün kaldı benimdee . Başka belirtin varmı
İnş. Canım sen de hamişsindirCanm cok sevindm benim iki gun gecti ben daha twst yapamdm ama yarn yapcm karar verdim ins iyi sonclar alrm bende senn gbi:)
Evet canım adetten 2 gün önce kaşık ve bacak ağrısı , çok fenaydıBelirtin vAr mı canım akıntı batma falan adetten bi hafta önce kadar bişelerhissettin mi
Amin canımhayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın
Adetten bi hafta önce bişeler var mıydı canım bi de akıntı?Evet canım adetten 2 gün önce kaşık ve bacak ağrısı , çok fenaydı
Aynn cnm yarn yapcm kahvernegi lekelenmemde yok sarı akntm var senndemi ole cnm?İnş. Canım sen de hamişsindirtestini yap soru işaretlerinden kurtul
canım senin adına çok sevindim hayırlı olsun inşallah bundan sonra herşey çok iyi gider bebeğini sağlıkla kıcağına alırsınKızlar kan değerim 262 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?