hamile olabilir miyimm?

azazaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2025
2
1
1
25
merhaba eşimle yumurtalık dönemi zamanımda hem prezervatif kullanarak bazende kullanmayarak ilişki yaşadık ama herhangi bir bosalma olmadı zevk suyu ihtimali var yaklaşık 8 gün oldu regl tarihime de 5 6 gün filan var 3 4 gün önce kasık ve bacak ağrım vardı ama hamilelik olsa bu kadar erken belirti vermez diye düsündüm akıntım normal her zaman olduğum gibiydi lekelenme fark etmedim bende regl olmayı bekliyim ona da göre test yapayım diye bekliyorum sizce simdi test yapsam cıkar mı yapmalı mıyım yoksa beklim mi ona göre kan vermeye de gidicem kararsız kaldım

Test yapsan şuan çıkmaz canım ancak kanda çıkar fakat söylediklerine göre ihtimal çok düşük

Selam kızlar 1.5 yıllık evliyim plansız korunmasız ilk ilişkiden mayıs ayında kimyasal gebelik yaşadım 1 haziranda reglimle beraber kanama biter bitmez ovülasyon testiyle takibe başladım ve 13 Haziran yumurtlama günüme kadar test silik çıktı 12 haziranı değerlendirdik 13 Haziran ovülasyon testi çok koyuydu 14 haziranda tamamen gitmişti silikti reglime 5 gün var bugün test yaptım ama negatif hamile değil miyim test mi erken bilen var mı

Selam kızlar 1.5 yıllık evliyim plansız korunmasız ilk ilişkiden mayıs ayında kimyasal gebelik yaşadım 1 haziranda reglimle beraber kanama biter bitmez ovülasyon testiyle takibe başladım ve 13 Haziran yumurtlama günüme kadar test silik çıktı 12 haziranı değerlendirdik 13 Haziran ovülasyon testi çok koyuydu 14 haziranda tamamen gitmişti silikti reglime 5 gün var bugün test yaptım ama negatif hamile değil miyim test mi erken bilen var mı
14 Haziran da çatlama olduysa şuan çok erken idrara yansıması için 10-12 gün olması gerekiyor. Tuttuysa bile bugün 6.7 gün oluyor. Follop tüpünden rahme geçmesi ortalama 1 hafta sürüyor. 1 hafta sonra önce kana sonra idrara yansıyor.

14 Haziran da çatlama olduysa şuan çok erken idrara yansıması için 10-12 gün olması gerekiyor. Tuttuysa bile bugün 6.7 gün oluyor. Follop tüpünden rahme geçmesi ortalama 1 hafta sürüyor. 1 hafta sonra önce kana sonra idrara yansıyor.
Peki 12 hazirandaki birliktelik işe yaramış mıdır sizce çevremdeki çoğu kişi kimyasal gebelikten sonra hamile kalman çok daha kolay dediler ama biraz sabırsız kalıyorum bu konuda heveslenmiştik tamda 1 de ocülasyonda sadece 1 gün pozitifi görmem normal midir

Peki 12 hazirandaki birliktelik işe yaramış mıdır sizce çevremdeki çoğu kişi kimyasal gebelikten sonra hamile kalman çok daha kolay dediler ama biraz sabırsız kalıyorum bu konuda heveslenmiştik tamda 1 de ocülasyonda sadece 1 gün pozitifi görmem normal midir
Pik gününü ve çatlamayı değerlendirmedin mi canım?

Pik gününü ve çatlamayı değerlendirmedin mi canım?
Hayır 12 Haziran sadece ve 12 haziranda herhangi bi koyulaşma yoktu silikti test 13 Haziran sabah ovülasyon da yaptığım test pozitifti aşırı koyuydu 14 haziranda tamamen kayboldu çizgi zaten tek çizgiydi şimdi reglime 5 gün kaldı mayıs ayındaki birliktelikte herhangi bi takip yapmadık kendi kendinde süpriz olmuştu açıkçası o yüzden yine ihtimal varsa testi erken yapmış olabilir miyim yoksa çıkması gerekir miydi yoksa kimyasal gebelikten sonra zor mu olur çevrem kolay olur diyor ama sabırsızlandığım için bilenlere sorayım dedim

Yani 12 haziranda aslında planlamadan oldu 13 haziranda da ovülasyon koyu çıkıp 1 gün sonra kaybolunca tereddütte kaldım 1 gün mü sadece pozitif görülür yoksa gebelik oluşuyor diye mi negatife döndü

Yani 12 haziranda aslında planlamadan oldu 13 haziranda da ovülasyon koyu çıkıp 1 gün sonra kaybolunca tereddütte kaldım 1 gün mü sadece pozitif görülür yoksa gebelik oluşuyor diye mi negatife döndü
Yumurta çatlayınca silikleşir. Yumurtanın çatladığı gün de ilişki olmasını öneririm.

IMG_6301.webp

Kızlar adetime 6 gün var sizce belli belirsiz bi çizgi var mı bana mı öyle geldi

Banada yardımcı olur musunuz adetime 6 gün var gün içinde yaptım kalitesi biraz düşmüş ama

Eklentiler

• IMG_6210.webp
    IMG_6210.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 33
Merhaba birşey soracağım pcos var bende, en son adetimi 15 nisanda oldum 4 gün sürdü hafif bi kanamaydı, adet bittikten 3 gün sonra betaya baktık 0.600 çıktı, ama mayıs ve haziran(bu ay ) adet olmadım, kan testi yapmaya korkuyorum negatif görmekten ama çok bir belirtim de yok baş ağrısı ve yorgunluk var hani gıda olarak sadece et yemek istemiyorum ama tiksinme falan değil birde yaklaşık 1 aydır beyaz veya şeffaf akıntım oluyor bilemiyorum ne yapmalıyım , böyle bir durum yaşayan oldu mu test yaptırmalı mıyım veya ne zaman yaptırsam olur

Merhaba birşey soracağım pcos var bende, en son adetimi 15 nisanda oldum 4 gün sürdü hafif bi kanamaydı, adet bittikten 3 gün sonra betaya baktık 0.600 çıktı, ama mayıs ve haziran(bu ay ) adet olmadım, kan testi yapmaya korkuyorum negatif görmekten ama çok bir belirtim de yok baş ağrısı ve yorgunluk var hani gıda olarak sadece et yemek istemiyorum ama tiksinme falan değil birde yaklaşık 1 aydır beyaz veya şeffaf akıntım oluyor bilemiyorum ne yapmalıyım , böyle bir durum yaşayan oldu mu test yaptırmalı mıyım veya ne zaman yaptırsam olur

Back
X