ya peki tesekkür ederim test ne zaman cıkar sizceTest yapsan şuan çıkmaz canım ancak kanda çıkar fakat söylediklerine göre ihtimal çok düşük
14 Haziran da çatlama olduysa şuan çok erken idrara yansıması için 10-12 gün olması gerekiyor. Tuttuysa bile bugün 6.7 gün oluyor. Follop tüpünden rahme geçmesi ortalama 1 hafta sürüyor. 1 hafta sonra önce kana sonra idrara yansıyor.Selam kızlar 1.5 yıllık evliyim plansız korunmasız ilk ilişkiden mayıs ayında kimyasal gebelik yaşadım 1 haziranda reglimle beraber kanama biter bitmez ovülasyon testiyle takibe başladım ve 13 Haziran yumurtlama günüme kadar test silik çıktı 12 haziranı değerlendirdik 13 Haziran ovülasyon testi çok koyuydu 14 haziranda tamamen gitmişti silikti reglime 5 gün var bugün test yaptım ama negatif hamile değil miyim test mi erken bilen var mı
Peki 12 hazirandaki birliktelik işe yaramış mıdır sizce çevremdeki çoğu kişi kimyasal gebelikten sonra hamile kalman çok daha kolay dediler ama biraz sabırsız kalıyorum bu konuda heveslenmiştik tamda 1 de ocülasyonda sadece 1 gün pozitifi görmem normal midir14 Haziran da çatlama olduysa şuan çok erken idrara yansıması için 10-12 gün olması gerekiyor. Tuttuysa bile bugün 6.7 gün oluyor. Follop tüpünden rahme geçmesi ortalama 1 hafta sürüyor. 1 hafta sonra önce kana sonra idrara yansıyor.
Pik gününü ve çatlamayı değerlendirmedin mi canım?Peki 12 hazirandaki birliktelik işe yaramış mıdır sizce çevremdeki çoğu kişi kimyasal gebelikten sonra hamile kalman çok daha kolay dediler ama biraz sabırsız kalıyorum bu konuda heveslenmiştik tamda 1 de ocülasyonda sadece 1 gün pozitifi görmem normal midir
Hayır 12 Haziran sadece ve 12 haziranda herhangi bi koyulaşma yoktu silikti test 13 Haziran sabah ovülasyon da yaptığım test pozitifti aşırı koyuydu 14 haziranda tamamen kayboldu çizgi zaten tek çizgiydi şimdi reglime 5 gün kaldı mayıs ayındaki birliktelikte herhangi bi takip yapmadık kendi kendinde süpriz olmuştu açıkçası o yüzden yine ihtimal varsa testi erken yapmış olabilir miyim yoksa çıkması gerekir miydi yoksa kimyasal gebelikten sonra zor mu olur çevrem kolay olur diyor ama sabırsızlandığım için bilenlere sorayım dedimPik gününü ve çatlamayı değerlendirmedin mi canım?
Pik gününü ve çatlamayı değerlendirmedin mi canım?tine tesadüf
Yumurta çatlayınca silikleşir. Yumurtanın çatladığı gün de ilişki olmasını öneririm.Yani 12 haziranda aslında planlamadan oldu 13 haziranda da ovülasyon koyu çıkıp 1 gün sonra kaybolunca tereddütte kaldım 1 gün mü sadece pozitif görülür yoksa gebelik oluşuyor diye mi negatife döndü
3-5 gün canlı kalma ihtimali oluyor diye düşündüm de nasip diyelim artık regli geçilmesinde deneyeceğim testi tekrarYumurta çatlayınca silikleşir. Yumurtanın çatladığı gün de ilişki olmasını öneririm.
Evet tabiki kalıyor ama siz riske atmamak için çatlamayı muhakkak değerlendirin3-5 gün canlı kalma ihtimali oluyor diye düşündüm de nasip diyelim artık regli geçilmesinde deneyeceğim testi tekrar
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bu ay olmaz bi sonraki ay deneyeceğimEvet tabiki kalıyor ama siz riske atmamak için çatlamayı muhakkak değerlendirin
LüMerhaba birşey soracağım pcos var bende, en son adetimi 15 nisanda oldum 4 gün sürdü hafif bi kanamaydı, adet bittikten 3 gün sonra betaya baktık 0.600 çıktı, ama mayıs ve haziran(bu ay ) adet olmadım, kan testi yapmaya korkuyorum negatif görmekten ama çok bir belirtim de yok baş ağrısı ve yorgunluk var hani gıda olarak sadece et yemek istemiyorum ama tiksinme falan değil birde yaklaşık 1 aydır beyaz veya şeffaf akıntım oluyor bilemiyorum ne yapmalıyım , böyle bir durum yaşayan oldu mu test yaptırmalı mıyım veya ne zaman yaptırsam olur
Kan testi yapmak istemiyorsanız idrar testi yapın en azından orda belli olur varsa . Bende de Pcos var arada bi kanamam az oluyor yine de test yapın içinizde şüphe kalmasın
Evet tabiki kalıyor ama siz riske atmamak için çatlamayı muhakkak değerlendirin
derken anlattığım konu üzerine yarık beklenen regli günüm hamile miyimdir yoksa yine kimyasal olduğu için mi silik regli öncesi yaptım diye mi koyulaşmaöıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?