Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Peki çizginin silik olması normal mi sizce cuma yaptım silik pembe çıktı gözle görülür şekilde,bugün yine yaptım aynı cuma günü yaptığım şekilde çıktı,daha da koyulaşmasi gerekmez mi ki?
Ben ilk gebeligim de 7+2 de test yaptigimda son attiginizdaki koyulukta anca cikmisti.
Simdiki gebelikte ise bu cizgileri bile bu kadar net gormedim. Baya var gibi insallah kimyasal degildir... rabbim saglikla kavustursun
Daha devamı gelmedi lekenin belimde ağrıyor. İlk defa bu kadar erken leke gördüm 11-12. Dpo da olsa kesin adet derdim normalde öyle oluyordu çünkü hep. Ay inşallah yerleşmedir yaa
Daha devamı gelmedi lekenin belimde ağrıyor. İlk defa bu kadar erken leke gördüm 11-12. Dpo da olsa kesin adet derdim normalde öyle oluyordu çünkü hep. Ay inşallah yerleşmedir yaa