Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fark etmez 10 gün beklemenize gerek yok imkanınız varsa yine bhcg yaptırın değerlere bakın zaten gebeyseniz yükselmiştir.Ben testi pazar akşamı yaptırdım ama 72 saat geçti yaniyine o zaman 10 gün falan bekliyeyim tekrar yaptırayım bir test
Adetim bitti abdest aldığım gece ilişkiye girdik. O yüzden 1 ay var yani :) o kadar heyecan yaptık ki bizde istediğimizi anladık :) şu bi kesinleşsin korunmuyucaz :)))e siz çocuk istiyorsaniz niye korunuyorsunuz :) adete 1 ay avrsa onceki adet baslamis olmasi gerekmiyormu su an
hayirlisi olsun insallah Allah gonlunuze gore versin
adetdn bittigin gun yaoarsan yumurtaliklar daha calistigi icin tutma olasiligi yuksek ama oncesinden korunuyosan ilk ay olmaya bilir bnde de oyle oldu ilk ay tutmadi hayirlisiAdetim bitti abdest aldığım gece ilişkiye girdik. O yüzden 1 ay var yani :) o kadar heyecan yaptık ki bizde istediğimizi anladık :) şu bi kesinleşsin korunmuyucaz :)))
e siz çocuk istiyorsaniz niye korunuyorsunuz :) adete 1 ay avrsa onceki adet baslamis olmasi gerekmiyormu su an
hayirlisi olsun insallah Allah gonlunuze gore versin
Eğer bu 1-2 gün içinde adet olmazsam testi tekrarla derim ben. Aminn cümlemizinn :)kizlar bugun yarin adet olacam ama belim cok agriyo esimle cocuk istiyoruz 4 ay once kurtaj oldum goguslerim cok sismis bu ay yesil damarlar cikmis suanda da belim kopuyo bir hafta onve test yaptim negatif sizce olabilirmi
Hemen heveslenme kardeşim oluruna bırak.kizlar bugun yarin adet olacam ama belim cok agriyo esimle cocuk istiyoruz 4 ay once kurtaj oldum goguslerim cok sismis bu ay yesil damarlar cikmis suanda da belim kopuyo bir hafta onve test yaptim negatif sizce olabilirmi
ayy ne tatli heyecann :))Adetim bitti abdest aldığım gece ilişkiye girdik. O yüzden 1 ay var yani :) o kadar heyecan yaptık ki bizde istediğimizi anladık :) şu bi kesinleşsin korunmuyucaz :)))