Hamile olabilir miyimm

brcn16

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2016
7
1
6
32
Kızlarrr!! 1hafta önce eşimle ilişkide kaza yaşadık kan tahlili yaptırdım <1.20 yani negatiff. Ama 1 haftada da çıkmazdı zaten dime. Kazaydı ama çok heveslendik. Adetime daha 1ay var yaklaşımca tekrar test yapsammıki? Böyle bi durumla karşılaşan oldu mı hiç???

Şüpheli İlişkiden 1 hafta sonra yapılan kan testinde değerlerden gebelik ancak şöyle anlaşılır bhcg kan testini 72 saat sonra tekrar yaptırmanz gerekir.
Değerler bir öncekine göre artış gösteriyorsa gebesinizdir.

Ben testi pazar akşamı yaptırdım ama 72 saat geçti yani :( yine o zaman 10 gün falan bekliyeyim tekrar yaptırayım bir test

adetine 1 ay mı var?
o zaman daha yumurta bile olmamıştır yahu.

Ben testi pazar akşamı yaptırdım ama 72 saat geçti yani :KK43: yine o zaman 10 gün falan bekliyeyim tekrar yaptırayım bir test
Fark etmez 10 gün beklemenize gerek yok imkanınız varsa yine bhcg yaptırın değerlere bakın zaten gebeyseniz yükselmiştir.
72 saat içinde tekrar yaptırın demem de ki amaç sağlıklı bir gebelikte bebeğin gelişiminin normal olduğunu anlamak için değerlerin 48 yada 72 saat içinde iki katına çıkması gerekir.

e siz çocuk istiyorsaniz niye korunuyorsunuz :) adete 1 ay avrsa onceki adet baslamis olmasi gerekmiyormu su an
hayirlisi olsun insallah Allah gonlunuze gore versin

kizlar bugun yarin adet olacam ama belim cok agriyo esimle cocuk istiyoruz 4 ay once kurtaj oldum goguslerim cok sismis bu ay yesil damarlar cikmis suanda da belim kopuyo bir hafta onve test yaptim negatif sizce olabilirmi

e siz çocuk istiyorsaniz niye korunuyorsunuz :) adete 1 ay avrsa onceki adet baslamis olmasi gerekmiyormu su an
Adetim bitti abdest aldığım gece ilişkiye girdik. O yüzden 1 ay var yani :) o kadar heyecan yaptık ki bizde istediğimizi anladık :) şu bi kesinleşsin korunmuyucaz :)))

Adetim bitti abdest aldığım gece ilişkiye girdik. O yüzden 1 ay var yani :) o kadar heyecan yaptık ki bizde istediğimizi anladık :) şu bi kesinleşsin korunmuyucaz :)))
adetdn bittigin gun yaoarsan yumurtaliklar daha calistigi icin tutma olasiligi yuksek ama oncesinden korunuyosan ilk ay olmaya bilir bnde de oyle oldu ilk ay tutmadi hayirlisi

kizlar bugun yarin adet olacam ama belim cok agriyo esimle cocuk istiyoruz 4 ay once kurtaj oldum goguslerim cok sismis bu ay yesil damarlar cikmis suanda da belim kopuyo bir hafta onve test yaptim negatif sizce olabilirmi
Eğer bu 1-2 gün içinde adet olmazsam testi tekrarla derim ben. Aminn cümlemizinn :)

Hemen heveslenme kardeşim oluruna bırak.
Adetin geçsin o zaman kesin ve net neyse ortaya çıkar.

Back
X