hamile olabilir miyimmm

Manol-ya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
140
14
38
Samsun
Bayanlar Düzensiz adetiM var ama hep 38 - 40 gunde kesin olurdum ama geçen ay 50 gunde Oldum bu ay da az bi leke geldi kasiklarimda ara ara agri var

Olabilirsiniz tabi ki... Hemen eczaneden bi test alip yapin bence. Artik idrarda bile cikar varsa... Hadi hayirlisi....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben evleneli uc ay oldu.evlenmeden once adet dongum duzensiz ve sizin gibi gecti.iki aydir 24-31 gune dustu.bu gun 36. Gunum.dun yaptim negatif.bazi belirtilerde yasiyorum.erken yaptigimi soylutorlar testi.bende merak icindeyim.kan testi yaptirmaya cesaretim yok.

ben bu ayin 13de bekliyordum adetmn gelmesini gelmedi normalde 18 20 gunde fazla umitenmekde istemiyorum inss kan testindede cikar senin cnm

Bende 12 sinde bekliyordum.dun test yaptim negatif.testi erken yaptigimi soyluyorlar.kan testine cesaretim yok.

Sizi cok iyi anliyorum cok zor bi durum yapsan testi bi dert yapmasan bi dert.yapmak istemiyosun var oldugunu dusunuyosun obur turlu yok ise butun hayallerin yikilcak.ama en iyisi kafadaki butun soru işaretlerini bitirip eczaneden test al.var ise zaten cikar.en azindan var yada yok stresinden kurtulursun.

Merhaba bende 10 aydır evliyim 7 aydır bebek istiyoruz ama daha olmadı ben de her ay test yapıp negatif görmekten yoruldum bu ayda adetime iki gün var iki gündür de bende mide yanması var belim de çok ağrıyor ama bakalım bu ay ne olacak dua edelim birbirimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aminn inşallah allah hepimizin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…