Merhaba kızlar, bir yıllık evliyim gebe kalamıyordum bi sorun da gözükmemişti çok kez kadın doğuma gittim agustos ayında kimyasal gebelik gecirdim daha sonra çocuk isteğimiz olduğu için korunmadan ilişkimize devam ettik doktorda sorun belirtmedi bu aya kadar bi gebelik geçirmedim .adetimden 16 gün sonra hayatımda ilk defa ara lekelenme oldu yani (kusura bakmayın)akıntı ile gelen pembe bir kan sadece bir kere geldi.2 gün sonra Neden olmuyor die bu kez hiç gitmediğim bir hastaneye gittim tavsiye üzerine. Oradaki doktor hanım ultrasonda bir sorun görmedi kan testinden sonra bana her ay yumurtlamadıgımı söyledi (bunu daha önce gittiğim hiçbir doktor söylememişti)ve zoi max isimli ilaca başladık takviye oluyor.yaklaşık bunu da 10 gündür kullanıyorum. Adetimden 2 gün geçti ama hâlâ gelmedi. Sizce geç döllenme olarak bahsedilen olmuş olabilirmi kan versem çıkarmı yoksa biraz daha mı beklemeliyim uzun oldu kusura bakmayın
Adet dönemim çok ağrılı geçer . Şuanda herhangi belirtim yok. Mide bulantısı, sıcak basması bide alt karın bölgesinde sızıntı gibi birşey hissediyorum akıntımda var normalde adet olacağım dönemde akıntı kesilirdi bir gün önce