Hamile olabilirmiyiimm??

Uyumsuzz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2021
174
119
23
27
Merhaba kızlar eşimle çocuk düşünüyoruz bir aydır.. Adetim normalde ocak ayının 30undaydı ama olmadım üzerinden 5 gün geçti. Dün çok kasık agrım vardı yorgunluk ve duygusallık bazende mide bulantısı yaşıyorum sizce hamilemiyim

test yapmadınız mı ?

Test yaptın mı

Test yapsan doğru sonuç alırsınız şimdi burdkiler sana hamilesin de diyemez hamile değilsin de diyemez
Ben test zaten yapacagım burdakıler müneccim değil elbette bilemezler ama daha yenı olduğu için idrar testinde çıkmayabilir. yinede semptomlarına göre belki burdakıler anlar dedim

Yani adetin geçmişse varsa bebek silikte olsa çıkar ama geç döllenme de olabilir tabi
Birde yeni denemeye başladıysanız bebek için vücudunuz bi afallamış ondan da gecikmiş de olabilir :)
Dilerim bebek vardır ama

Mide bulantısı ilerleyen dönemlerde olur. Hemen olmaz.
Adet öncesi ve dönemi de duygusallık yorgunluk olur.
İnşallah bebek vardır ancak bunu testsiz tahmin etmeniz için daha belirgin belirtilere ihtiyaç var. Üstelik adetin üstünden 5 gün geçtiyse muhtemelen çıkar testte

Teşekkür ederimm

Ben test zaten yapacagım burdakıler müneccim değil elbette bilemezler ama daha yenı olduğu için idrar testinde çıkmayabilir. yinede semptomlarına göre belki burdakıler anlar dedim
Ama herkesin vücudu farklı olduğu iicn herkesteki semptomlar başka olur o yüzden dedim adetiniz geçmiş aslında sonuç çıkar diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…