- 19 Ocak 2021
- 174
- 119
- 23
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
test yapmadınız mı ?Merhaba kızlar eşimle çocuk düşünüyoruz bir aydır.. Adetim normalde ocak ayının 30undaydı ama olmadım üzerinden 5 gün geçti. Dün çok kasık agrım vardı yorgunluk ve duygusallık bazende mide bulantısı yaşıyorum sizce hamilemiyim![]()
Test yaptın mıMerhaba kızlar eşimle çocuk düşünüyoruz bir aydır.. Adetim normalde ocak ayının 30undaydı ama olmadım üzerinden 5 gün geçti. Dün çok kasık agrım vardı yorgunluk ve duygusallık bazende mide bulantısı yaşıyorum sizce hamilemiyim![]()
Hayır yapmadım henüz biraz daha beklemek istedim çıkmaz diyetest yapmadınız mı ?
Hayır biraz daha beklemek istedim kesin sonuç içinTest yaptın mı
Test yapsan doğru sonuç alırsınız şimdi burdkiler sana hamilesin de diyemez hamile değilsin de diyemezHayır biraz daha beklemek istedim kesin sonuç için
Ben test zaten yapacagım burdakıler müneccim değil elbette bilemezler ama daha yenı olduğu için idrar testinde çıkmayabilir. yinede semptomlarına göre belki burdakıler anlar dedimTest yapsan doğru sonuç alırsınız şimdi burdkiler sana hamilesin de diyemez hamile değilsin de diyemez
Mide bulantısı ilerleyen dönemlerde olur. Hemen olmaz.Merhaba kızlar eşimle çocuk düşünüyoruz bir aydır.. Adetim normalde ocak ayının 30undaydı ama olmadım üzerinden 5 gün geçti. Dün çok kasık agrım vardı yorgunluk ve duygusallık bazende mide bulantısı yaşıyorum sizce hamilemiyim![]()
Teşekkür ederimmMide bulantısı ilerleyen dönemlerde olur. Hemen olmaz.
Adet öncesi ve dönemi de duygusallık yorgunluk olur.
İnşallah bebek vardır ancak bunu testsiz tahmin etmeniz için daha belirgin belirtilere ihtiyaç var. Üstelik adetin üstünden 5 gün geçtiyse muhtemelen çıkar testte
Olabilir teşekkür ederim yardımınız içinnYani adetin geçmişse varsa bebek silikte olsa çıkar ama geç döllenme de olabilir tabi
Birde yeni denemeye başladıysanız bebek için vücudunuz bi afallamış ondan da gecikmiş de olabilir :)
Dilerim bebek vardır ama
Ama herkesin vücudu farklı olduğu iicn herkesteki semptomlar başka olur o yüzden dedim adetiniz geçmiş aslında sonuç çıkar diye düşünüyorumBen test zaten yapacagım burdakıler müneccim değil elbette bilemezler ama daha yenı olduğu için idrar testinde çıkmayabilir. yinede semptomlarına göre belki burdakıler anlar dedim
Doğrudur inşallah doğru cıkarAma herkesin vücudu farklı olduğu iicn herkesteki semptomlar başka olur o yüzden dedim adetiniz geçmiş aslında sonuç çıkar diye düşünüyorum
İns vardır ne kadar süredir istiyorsunDoğrudur inşallah doğru cıkar
:)Estagfurullah :) umut kaybetmek yok
1 aydırİns vardır ne kadar süredir istiyorsun