hamile olabilirmiyim acaba?

kasiope

kalbimin komutanı
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
1.220
3
116
Diğer
merhaba kızlar. ben ayın 6sında adet olacaktım ama hala olmadım. bu güne kadar hiç geckmemişti hep gününden daha erken olurdu ama şimdi ilk kez gecikti. ara sıra adet olacakmışım sancılanıyorum kısa sürüp geçiyor hemen. kasıklarımda batma hissediyorum ve belimde hafif ağrıyor. eşim geri çekilme yöntemiyle korunuyor yani kaza olabilme imkanı yüksek. 2 gün önce eczaneden test alıp yaptım ama ama tek çizgi çıktı. hamile olabilirmiyim acaba?

merhaba kızlar bu akşam saat 9 da cumhurbaşkanımız güle twit bombardımanı yapıyoruz. 35 yaşına kadar tek emriyo yasağını ve rapor sisteminin eziyet ve stresini arka arkaya yazacağız. sizlerden de katılan olursa çoook mutlu oluruz. Allah yardımcı olanlardan razı olsunn. ne kadar ses o kadar çok bebek:))şimdiden teşekkürlerrrrr

olabilirsin..gerçi baya geçmiş testte çıkardı ama yinede sn bidaha test yap yrn fln..olmadı kan testi yaptırırsın..

gec dollenme olduysa ıdrarda gec cıkar.
bence bı beta-hcg degerıne baktır
orada daha erken cıkar.
hakkında hayırlısı olsun :)

Testlerde yanılgı riski olabiliyor kan testi ile şansınızı deneyin birde

yarın gidicem doktora bugün yine test yaptım sonuç yine aynı bişey yok, yarın kan testi yaptırıcam. başka bişey olmasından korkuyorum.

yarın gidicem doktora bugün yine test yaptım sonuç yine aynı bişey yok, yarın kan testi yaptırıcam. başka bişey olmasından korkuyorum.

en fazla aksama olmustur bence
onuda adet sokturucu ıle hallederler..
merak etme..
ama ıhmal etmede derım ben..

en fazla aksama olmustur bence
onuda adet sokturucu ıle hallederler..
merak etme..
ama ıhmal etmede derım ben..

kist olmasından korkuyorum. bi ynadan düşünüyorum hiç gecikmemişti hep daha erken olurdu bu sefer bir hafta gecikti ve test sonuç vermeyince korku sardı beni

kist olmasından korkuyorum. bi ynadan düşünüyorum hiç gecikmemişti hep daha erken olurdu bu sefer bir hafta gecikti ve test sonuç vermeyince korku sardı beni

kıst bıldıgım kadarı ıle erken ve cok olurnur
olsada kontrol hapları ıle yok edıyorlar
dert etmeee :))
belkıde hamılesındır..

kızlar bende ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim bir adet dönemi atlattıktan sonra tekrar başladık denemelere şuanda adetime 1 hafta var ama bel kasık ve karın ağrılarım çok fazla olmaya başladı. özellikle kasıklarım çok ağrıdı batmalar falan sorum şu olacak arkadaşlar eğer hamileysem 1 hafta öncesinden belirti başlarmı yardımmmm lütfeeenn

teşekkürederim herkese bakalım ne olacak yarın hayırlısı

hyrlı haberlerle gel ıns. :)

kımyasal gebelıkle ılgılı bı bılgım yok ama
bazı gebelıklerde erkenden belırtı tabıkıde olur..

bence dınlen bu bı haftada.
ayaklarının altına yastık koy uzan ıyıce
hakkında hayırlısı olur ınsallah..

bu değerler nedir?

negatif 0-5,3
1-2 hafta 16.0-156.0
2-3 hafta 101.0-4870.0
4-5 hafta 1110.0-31500.0
5-6 hafta 23100.0-151000.0
6-7 hafta 27300.0-233000.0
7-11 hafta 21900.0-290000.0

bu değerler nedir?

negatif 0-5,3
1-2 hafta 16.0-156.0
2-3 hafta 101.0-4870.0
4-5 hafta 1110.0-31500.0
5-6 hafta 23100.0-151000.0
6-7 hafta 27300.0-233000.0
7-11 hafta 21900.0-290000.0

canım kan değeri 5 in üzerinde olması gerekiyo ben kendimden bahsedeyim sana bu ay hayatımdaki ilk gecikmem benim bugun nerdeyse son adet tarihimin üzerinden 50 gün geçti ve hala adet olmadım umutlandım 1 senedir korunmuyoruz biz hiç hamilelik geçirmedim ve bu ay adetim 14 gün geçince doktora gittim kan testi için yaptılar 0.02 çıktı yani bebek yok demek bu ama adette yok 3 cmbuyukluğunde bi kistim çıktı ve doktor adet söktürücü ilaç verdi bana kullanmaya başladım yarın 4. günüm hala adetim yok sana diyeceğim ne umut bağla nede umutsuz ol yarın mı gidecen test için?

çok geçmişolsun canım. sabah sancıyla uyandım sanırım adet olacam daha olmadım ama bu sancı çok kötü oldum olacam yani. cevabın için çok teşekkürediyorum. allah gönlüne göre versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…