hamile olabilirmiyim allah rizasi ıcın bakın:(

Haticebtk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
160
45
13
28
Slm bayanlar benım her ay adetım duzenlidir bu ay adet oldum ama 3 gun kanama surdu ılk gun siyah pıhtılı geldi dıger ıkı gun pembe geldi sonra ıkı gun camur gıbı akıntım oldu doktora gıttım hormon testı tuttu ben gebelik testıde ıstedım ustune gorme olmustur dıye sonuc 0.100 negatıf hamile degılım ama 10 gun gectı uzerınden iki gun once iccamaşirima baktim afedersınız bol koyu sapsari akıntı ondan sonra hep beyaz krem gibi akinti ama cok asiri yogun ama kokosuz rahatsiz edici yogunlukta bende acaba hamile olabilirmiyim dıye dusundum daha adetıme cok var ama erken donlenme olabilirmi sabahtan bas donmesi mide bulantisi yasiyorm biliyorum bunlar piskolojı olabilir bide kıstım vardi yok oldu sızce kısten dolayimi adetim duzensızleşti ama adetliyken kistimn yok oldugunu doktor gordu kusura bakmayn cok uzun oldu

Bide sancim oluyor rahmimde adet sancisina benzerr

canım belki adet değilde üstüne görme olmuştur anlattığın şekildeyse yerleşirken testte çıkmayabilir bilmiyorum umutlandırmak istemem yok yere sadece tahmin benimki idrar testi alıp evde yapsan

Evet buyuk ıhtımal negatıf olur ama test yapacam

Bende olumlu hıssedıyorm bi yandan da piskoloji dıyorum negatıf cıksada uzulmiyecem moraller bozulmiyacak:)

Ne dememizi bekliyorsun? Tovbe yarabbim. Alın bir test, yine doktora gidin.Bunlari tekrardan yapmak akliniza gelmedi mi?

Kan testinde 1 haftalıkken bile çıkıyo mevsim değişikliğinden filan düzensizleşebiliyo stresten filanda ya idrar testi yapın ki bu durumda net bişey çıkıcağını düşünmüyorum en iyisimi bi kan testidir

Evet mevsim segisikligi de olabilir. Neyse, allah insallah gonlunuze gore verir :)

Ne dememizi bekliyorsun? Tovbe yarabbim. Alın bir test, yine doktora gidin.Bunlari tekrardan yapmak akliniza gelmedi mi?
Neden kızıyorsunuz ki doktora gıtme ımkanim yok suan herkes fıkır almak icin yaziyor ne yapalim biraz kafamizi dagitmak icin . Zaten bugune kadar actıgım konular i kimse pek yazmiyor ne yapalım sızde kizmayn test konusuna gelince eşim izin vermiyor kac kere husrana ugrayacan dıyor ondan yapamıyorm

Cok ozur dilerim kalbinizi kirdiysam. Gercekten simdi kendimi kotu hissettim. Biraz daha bekleyip gereken testleri yapin. Esinize o arada soylemeyin. Tekrardan dedigim gibi allah gonlunuze gore verir insallah, kendinizi bu kadar strese sokmayin

Merhaba. 27 mayısta korunmasız ilişkim oldu. İlk kez deniyorum. Bugün adetime 4 gün var. Adet sancısına benzer sancılarım oluyor ara sıra. Normalde şimdiye kadar göğüslerim şişerdi şişmedi. Akşamları Ateş'im yükseliyor. Bugün beta hcg yaptırdım. Negatif. Acaba kan testi için erken mi. Lütfen cevap verir misiniz

Cok ozur dilerim kalbinizi kirdiysam. Gercekten simdi kendimi kotu hissettim. Biraz daha bekleyip gereken testleri yapin. Esinize o arada soylemeyin. Tekrardan dedigim gibi allah gonlunuze gore verir insallah, kendinizi bu kadar strese sokmayin
sorun degıl ozur dılenecek bişey hepımız bu durumdayız sızde mı hamile kalamıyorsunuz

Gec dönleme olabılır sımdı oluşmuşsa cıkması gerek ama daha olusma asamasındaysa cıkmaz oyle duymustum bazı arkadaslarda adetlerınden baya sonra belli oluyor bekle adetın gecerse test yap ısallah hamilesndır hcg sonuc kac cıktı kac aydır denıyorsn

sorun degıl ozur dılenecek bişey hepımız bu durumdayız sızde mı hamile kalamıyorsunuz
Evli degilim daha ama diane 35 kullaniyorum 2 senedir..polikistik over var yani tabii ilerisini bilemeyecegim ama hamile kalmam benim de zor olacak gibi. Insan ister istemez geriliyor. Kadin olmak cok zor

Daha bu ay denedim. İlk aslında :) ilişkiden 8 gün geçti. Değil miyim acaba çok kötüyüm ya

Eğer geç döllenmeyse ne Zaman belli olur ki. Sadece adetten sonra mı. Bu arada değer 0.100 dü

İster istemez oluyo ya. Gel de olma. Ağrı kesici bile alamıyorum. Hem umutluyum geç döllenmeyse diye. Hem de umutsuzum 0.100 çıktı diye. Sanırım adetim de stresten gecikecek

Eğer geç döllenmeyse ne Zaman belli olur ki. Sadece adetten sonra mı. Bu arada değer 0.100 dü
Benimde degerler 0.100 yumurtalamaya bagli adeteen hemen once yumurtlama olursa adetten sonra belli olur ama adet biter bitmez yumurtlama olursa erken dönlenme olur hemen kan testınde cıkar bazilarinda erkem gec donlenme oluyormş bende erken donlenmeden supheleniyorum kendım icin ama pıskolojik olabilir kendimizi kaptırmamamiz gerek ama elde degl dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…