Hamile olabilirmiyim? Emziren anneler

Mavisimherseyim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2014
63
21
Merhaba arkadaslar,

11 aylik bir oglum var ve Anne sütüyle besleniyor
Emziren annelerin regl düzensiz gelebiliyormus.
Benimki bastan beri düzenli cok sükür.
Regl gelmesine 3 gün gecti.
Hamile olabilirmiYim sizce, yada emzirdigim icin gecikebilirmi acaba?
Bas dönme veya migde bulanti gibi seyler yok.
Cok korkuyorum cünkü oglum Anne sütünden baska bisey yemek istemiyor;(
Sizde regl düzenliyken birden düzen bozuldumu emzirdiginiz icin?

Olabilir benimde duzenliydi doğumdan sonra kızım bir yaşına geldikten sonra düzen bozuldu her ay aynı korunuyoruz ama aynı şüphe bende de oluyor hep gecikiyor bir kaç gün daha bekle sonra test yaparsın sen korumuyor musun

Olabilir benimde duzenliydi doğumdan sonra kızım bir yaşına geldikten sonra düzen bozuldu her ay aynı korunuyoruz ama aynı şüphe bende de oluyor hep gecikiyor bir kaç gün daha bekle sonra test yaparsın sen korumuyor musun

Emzirmek korur diye korunmuyorsaniz eger o zaman hamile olabilirsiniz...:KK14:

Insallah bendede düzen bozulmustur,
Yok korunuyorum kesinlikle
Anne sütü korumadigini biliyorum.

oglum 8 aylıkken regl oldum düzenli gidiyor 14 aylık hala emziriyorum bu arada, mevsimsel ya da stres kaynaklı olabilir, dikkatli korunuyorsanız zaten şu ara prolaktin yüksekliği de olduğu için çok küçük bir ihtimal bence

Benimde kizim 15 aylikti.korunuyoduk ama hic adette olmamaistim dogumdan sonra canim biber cekmisti Allahtan iste insanin icine doguyo bi sekilde evdr twst yaptim cift cizgi yanlustir dedim bidaha yine cift cizgi dr.gittim hemen usg.ye bakti yok ayrintiliya gonderdi yine yok en iyisi kan tahlili dedi veee evet hamilesin dedi .icime dogdu daha dr anlamadan yani.simdi oglumda buyudu ne guzel ikisi arkadas.gibi oldular.

Merhaba arkadaslar,

11 aylik bir oglum var ve Anne sütüyle besleniyor
Emziren annelerin regl düzensiz gelebiliyormus.
Benimki bastan beri düzenli cok sükür.
Regl gelmesine 3 gün gecti.
Hamile olabilirmiYim sizce, yada emzirdigim icin gecikebilirmi acaba?
Bas dönme veya migde bulanti gibi seyler yok.
Cok korkuyorum cünkü oglum Anne sütünden baska bisey yemek istemiyor;(
Sizde regl düzenliyken birden düzen bozuldumu emzirdiginiz icin?
Benim dogumdan sonra da duzene girmisti fakat bi ay gecikme olunca bende korktum ama hamile degilmisim. Emzirme doneminde oluyor boyle gecikmeler normal yani merak etme :KK66:

Benimde kizim 15 aylikti.korunuyoduk ama hic adette olmamaistim dogumdan sonra canim biber cekmisti Allahtan iste insanin icine doguyo bi sekilde evdr twst yaptim cift cizgi yanlustir dedim bidaha yine cift cizgi dr.gittim hemen usg.ye bakti yok ayrintiliya gonderdi yine yok en iyisi kan tahlili dedi veee evet hamilesin dedi .icime dogdu daha dr anlamadan yani.simdi oglumda buyudu ne guzel ikisi arkadas.gibi oldular.
Oglum Anne sütüyle sadece beslenmis olmasaydi sorun olmazdi
Ama oglusumu iki sene emzirmek istiyorum;(

Her böyle konuya yazıyorum sadece 3 gün gecikmiş

Havalar bile düzenli gitmiyor; bu kadar strese değer mi

Metro mu otobüs mü saatinde gelsin

Arada oynar öyle; siz eyvah eyvah dedikçe de hiç gelmez; iyice gerilirsiniz

X