- 18 Nisan 2024
- 100
- 14
- 18
- 22
- Konu Sahibi mervecelebi
Merhaba ben pcos hastasiyim 2 senedir evliyim ve feci derecede adet düzensizligim var neredeyse olmuyorum diyebilirim. Mayis ayinda adet söktürücüylr adet oldum galiba 24 uydu klomen ilacla yumurtami buyutmeye calistik ama son dakika büyüdü haziran ayinin 5 inde son kontrolüme gittim sag tarafimda 15 mm yumurtam vardi hatta kalabalik duruyor 12 13 mm de var fln demisti sol tarafimda da 10 11 mm vardi bayram nedeniyle asilama yapamayiz dedi catlatma igneside önermedi gun asiri ilisski dedi. Ayin 5 inden beri gun asiri iliskimiz oldu. Tam 1 hafta sonra farkli doktora gittim catlamaa olmusmu baksin diye sol tarafinda yumurta kalıntısı var solda olmus galiba dedi. Kalinti görünürmü bilmiyorum. Ama benim yumurtam sagdaydi büyüyen orda göremedi buyuk ihtimal catlamistir dedi. Birde rahimde kalinlasmaa olmuş dedi 15 gun sonra adet olmazsan gel dedi Suan en son 15 mm den bu yana 20. Günüm. Tabi 15 ken catlamayacak 18 ila 25 arasi yaziyolar buda 5 gun sürse en fazla suan 15. Günüm olmuş oluyor o catlama dönemlerinde felaket akintim vardi agrilarim coktu ama su 1 haftadir agri yok denecek kadar az belimde agrilarim var bazen sol bacagima vuruyo ama hafif kasiklarimda batmalarim oluyo. Ve gögüs uclarim sadece uclari dokunup sıktıgım zaman sızlıyo. İdrarımda sıklastı saat basi giddiyorum en fazla 2 saaatte bir Bugunde göbek deligimin yan tarafllari agriyodu Onun disinda bir belirtim yok sizce birseyler olusuyo mu