hamile olabilirmiyim sizce ?

sevcanbilenbiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
24
2
1
29
tam bir birleşme yaşamadan ve vajinaya boşalma olmadan sadece bulaşmış olma ihtimaliyle hamile olabilirmiyim??ve 20 saat içerisinde ella ertesi gün hapı kullandım ama çok stres yaptim içim hala rahat değil.bana kıymetli bilgileriyle yardımcı olabilecek birisi varmı acaba

S sevcanbilenbiri canim senin diger actigin konulari da gordum. Icini ferah tut, ic camasirin bile uzerindeymis, hamile degilsin sen merak etme. Su anda 38 yasindayim ve benzer seyleri ben de gencligimde yasadim. O yuzden korkunu cok iyi anliyorum. Ama inan korkularin yersiz. Sana bir abla tavsiyesi: Banyoya girip guzel ilik bir dus al, kaslarini gevset, regl olmana yardimci olur. Ama ille de cok kafana takiliyorsa, malum olayin uzerinden 15 gun gecmesini bekle ve evde kendin gebelik testi yap.

abla sana gerçekten çok teşekkür ederim yazdıkların içimi rahatlattı,şöyle bana yardımcı olabilecek cevap veren 2 3 kişi çıktı burada biride sensin dediklerini yapacağım teşekkür ederim tekrardan ve test yaptırmaktanda çok korkuyorum oyüzden ona cesaret edemiyorum sadece regl olmayı bekliyorum

Korkma korkma, baska seyler dusun artik, muzik dinle, kitap oku, kafan dagilsin biraz. Stres oldukca iyice gecikir yoksa. Sevgiler..

Söz konusu olamaz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…