hamile olabilirmiyim yardımmmm

cimcikim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
13
0
36
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım bana yardımcı olun lütfen adetime bi hafta var pembe lekelenme oldu sağ kasığıma bıçak gibi sancı giriyo dün kan testi yaptırdım negatf çıktı acaba erkenmi yaptırdım kan testimi benim gibi olan varmı? kafayı yemiş durumdayım 1hafta nasıl beklicem bilmiyorum yardımcı olun kızlar

gebelik olduğunu düşünmüyorum, eğer pembe lekelenme kadar belirti verseydi kanda çıkardı az da olsa ama bu işler belli olmaz. bir hafta daha sabret. bende idrar testinde adetten 1 hafta önce çıkmıştı. yani olsa çıkardı bence...

gebelik olduğunu düşünmüyorum, eğer pembe lekelenme kadar belirti verseydi kanda çıkardı az da olsa ama bu işler belli olmaz. bir hafta daha sabret. bende idrar testinde adetten 1 hafta önce çıkmıştı. yani olsa çıkardı bence...

bende düşündüm onu yerleşme kanaması diyolarya o sandım ama niye kanda çıkmadı ozaman ein olamamak çok kötü bi hafta beklemek çok zorrr:(

kızlar yerleşme kanaması nasıl oluyo bide benim belim kasığım çok ağrıyo daha yeni evliyim şuan düşünmüyodum çok korkuyorum doğurmak bakmak kendime güvenemiyorum morelm çok bozk kaldıysam sevinirim bebekleri çok sewiyorum çok isterim benimde bebeğim olsun ama korkularım var emin olamamak çok zor hamilemiyim değilmiyim hemen öğrenmenin başka yolu yokmu delircemmmm :(

maşallah kimsede hamile kalmadı galiba yardmcı olan yok anlamadımki ozaman niye burdasınız....

Back
X