Hamile olabilirmiyim

pureseas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
19
0
1
28
Hamilemiyim sizce kızlar gecen ay , 11inde Regl olmustum suan ayın 18 i ve hala olamadım , ve de ilişkiye girdikten sonra benden kan gelmişti ? Yerleşme kanaması olabilirmi diye düşünüyorum ? Sizin fikirleriniz nelerdir ve de ilk defa gebelik testi alıcam ama dediğim gibi tam bi kesinleştikten sonra biraz daha geçtikten sonra istiyorum , ve de cok tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum adet olmadan onceki baş agrılarım olmustu ama hala gelen giden yok bel ağrım olmuştu

İlişkiden hemen sonra gelen kan yerleşme ile ilgili olamaz. Ama 11 inden 11 ine regl oluyorsanız 1 hafta geçmiş. Eczaneden bir test alıp yapabilirsiniz varsa çıkar. Regl belirtisi ile hamilelik belirtisi benzerdir. Allah gönlünüze göre versin

Baya geçmiş adetin.Hamile olma ihtimalin yüksek.Inşallah öyledir canım.

Bende anlamadım neden kan geldiğini :/ ogün kan geldiği için , regl olamayısımın bir sebebi olabilirmi

Kızlar iyi akşamlar hayırlı cumalar. Bana yardımcı olurmusunuz lütfen, Ben takvim uygulaması indirmiştim 3 ay önce hepte doğru çıkar gününü hiç şaşmaz ama bu sefer Pazartesi günü adet olmam gerekirdi takvimde öyle görünüyor ama 5 gün geçti hala olmadım hiç bir belirtide Yok bende sadece göğüs uçlarım çok hassas göğüslerim de öyle bilmiyorum sizce hamilemiyimdir test yapmakdan da korkuyorum çıkmıcak diye lütfen yardım olun , ???

Benim ilk gebeliğimde ilişkiden sonra kahverengi akıntı gelmişti yerleşmedir değildir bilmiyorum ama o ilişkimde tutmuş gebe kalmıştım

Merhaba kızlar.. Hep okuyorum, ama yazmak şimdiye nasipmiş.. Benim de bat bugün.. Klomen ve ovitrelle tedavisi gördüm bu ay.. 2 kere kimyasal gebelik yaşadım.. İnşallah bu ay herşey gönlümüze göre olur..
# Allah her dişinin neye gebe olduğunu, rahimlerin neyi eksiltip artıracağını bilir. Onun katında her şey bir ölçüye bağlıdır. # Ra'd/8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…