cevabınız icin çok tesekkurler biliyorum cok zor olmam ama işte ister istemez korkuyorumben hiç böyle birşey deneyimlemedim
işin garip tarafı gebelik ihtimali tüm şartlar uygunken sadece yüzde 20 iken
siz bu olaganüstü ve garip durumlarda nasıl gebelikten korkuyorsunuz anlamıyorum
merak etme mümkün değil
cevabınız icin çok tesekkurler biliyorum cok zor olmam ama işte ister istemez korkuyorum
istersen cevap yazmayabilirsimBen senin artik dalga geçtiğini düsünüyorum eski konularina baktim ve her ay ayni konuda konu acmissin.veo kadar cevap verilmis hicbirimi tatmin etmedi sseni.yada anlamaktami güclük cekiyosun?
Yazmak istedim yazdim.sende hadi cevap ver buna.istersen cevap yazmayabilirsim
verdim zaten :)Yazmak istedim yazdim.sende hadi cevap ver buna.
Yazik sanaverdim zaten :)
Evli olmadığı için korkuyor canımben hiç böyle birşey deneyimlemedim
işin garip tarafı gebelik ihtimali tüm şartlar uygunken sadece yüzde 20 iken
siz bu olaganüstü ve garip durumlarda nasıl gebelikten korkuyorsunuz anlamıyorum
merak etme mümkün değil
Evli olmadığı için korkuyor canım
inanki üstte bir arkadaşın söylediği ne göre her ay aynı yazıyı yazıyormuş böyle gidirse öyle olacak sanırım . ama öyle bir şey olursa rezil olduğuyla kalacak haberi yokbu kadar korkuyor yaa kesın hamıle kalır , bizde uğraştıgımızla kalırız
biz anlatıyoruzda onlara hayal gibi geliyor gençlik işte ,herşey zamanında güzel
anlatamadık
teşekkür ederm cevabini icinCidden ben de senşn hamile olma ihtimalinin zayıflığına inanıyorum ama sakın olmaz diye rahat davranma bence. Benim 2 oğlum var eşim 3. Ye çok karşı hatta bemim korunmama izin vermiyor ipler onun elinde olsun istiyor yani. Geçtiğimiz ay mantar sorunu için kadın doğumcuya gittim. Regl im hep gecikir yine gecikmişti. Doktor ilaç yazabilmem için teat yaptı ve sonuç hamileyim. Ben olmaz biz kondom kullanıyoru dedim. Eşimle hesap ediyoruz kullanmadığımız gün olmamış. Delikte değildi. Doktor ilişkiye başlamadan takmalısınız zevk sıvısında da sperm var yumurta da hazırsa döllenme olma ihtimali zayıf ama yok değil sen de olmuş dedi. Bir hafta sonra düşük yaptım ama hamişe kaldım mı kaldım yani aman dikkat et. İstenmeyen bir gebelik yaşama, psikolojisi çok kötüdğr tahmin ediyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?