• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilirmiyim?

Neden olmasin ko.belki vücudun hamileliği anca kabul etti.10 yıl sonunda tedavisiz hamile kalan birini taniyorum.fakat şöyle de bi durum var.psikolojin surekli hamile kalmaya odaklı olduğu icin adetin gecikmesi olası bir durum.yinede test yapmak icin bir kac gün daha bekle ve dogru sonuc alabilmek icin kan testi yaptır

Benimde 1 2 gun hariç hic gecikmezdi âdetlerim. Oğlumda 3 gün gecikince test yaptim kopkoyu cikti.
Şimdi de dikkat ediyoruz aslinda ama 5 gün oldu gecikti yine bilmiyorum. 2 yaşında oğlum onda hamile olduğumu çok net hissetmiştim belki de korunmadigimiz icin ama suan hic hamile gibi hissetmiyorum. Bugun bende belki eczaneden alip test yapacagim bayadır böyle gecikme yaşamamıştım.

Benimde 1 2 gun hariç hic gecikmezdi âdetlerim. Oğlumda 3 gün gecikince test yaptim kopkoyu cikti.
Şimdi de dikkat ediyoruz aslinda ama 5 gün oldu gecikti yine bilmiyorum. 2 yaşında oğlum onda hamile olduğumu çok net hissetmiştim belki de korunmadigimiz icin ama suan hic hamile gibi hissetmiyorum. Bugun bende belki eczaneden alip test yapacagim bayadır böyle gecikme yaşamamıştım.
Hayırlısı olsun. Hamile olduğunuzu nasıl hissettiniz?

Canım bana acil doktoru düşük tehliken var dedi kadın Doğum polikinliğini aradı onlar normal korkulacak bişey yok dedi kanama olmadığı sürece korkmasın demişler aramızda seninle 3 gün var büyük ihtimal yerleşme kasılmaları yaşadıklarımız
Ağrı olunca mı acile gitmiştin canım. Evet tarihlerimiz çok yakınmış. Hayırlısıyle kritik şu 3 ay geçeydi :)

Arkadaşlar merhaba.en son 11 eylülde adet oldum.Test yaptım ancak tek çizgi çıktı.ovulasyon testi yanında hediye gönderilen gebelik testiydi.gebelik testlerinin yanlış çıkma ihtimali varmis sanırım sizin de başınıza böyle birşey geldi mi? Bir de üstüne görme diye bisey varmış sanırım bilgisi olan var mı?

Back
X