Hamile olabilirmiyim

Asimelek182

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
162
-13
98
37
6 ekimde yumurtladim 16 ekimin gecesi kahverengi kanamam başladı açık kahverengiydi baştan çok şaşırdım genelde öyle baslamazdi sonra kirmiziya döndü ama 1 en fazla iki günde hicbirsey kalmadı ağrım yoktu yumurtlama zamanımda ilişkiye girdim yerleşme kanamasi tarihine uyuyor

6 ekimde yumurtladim 16 ekimin gecesi kahverengi kanamam başladı açık kahverengiydi baştan çok şaşırdım genelde öyle baslamazdi sonra kirmiziya döndü ama 1 en fazla iki günde hicbirsey kalmadı ağrım yoktu yumurtlama zamanımda ilişkiye girdim yerleşme kanamasi tarihine uyuyor
Olabilirsin ama test ya da kan vermeden bu varsayımla var mı yok mu bilemeyiz ki

Evet yerleşme kanaması öyle oluyor hatta bazıları üstüne gördüm diyor adetine kaç gün var?
Benim hesaplamalarima gore 16 sında adet olmam görünmüyor zaten yumurtlamadan 14 gün sonra oluyormuş adet benim ki 2-5 gün arasında erken gelmiş oldu

Tekrar yumutlamama az kaldı takip etsem mi yumurtlayacam mi yada adet olcam mi tekrar kuruntu yapmakta istemiyorum hayallerim yıkıyor üzülüyorum
Ovulasyon testi alabilirsin ama bana kalırsa sabret stres yapma inşallah bebeğin seninledir günü gelince öğrenmek daha iyo

Back
X