Hamile olabilirmiyim

Ayseguloztep12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2021
15
1
1
23
Merhaba ben yeni üye oldum da sizlerle birşey paylaşmak istiyorum ben gebelik testi yaptım böyle silik bir çizgi çıktı ama bı yarım saat kadar bekledim bide benim adetim 1 ay 20 gün gecikti sonra kanamam geldi 2 gün bir pedi doldurmuyck şekilde geldi sonra lekelenme olmaya başladı işte kahverengi akıntı geliyor sürekli acaba hamilelik olabilrmi şimdiden cevaplayan herkese çok teşekkür ederim

Eklentiler

• Screenshot_2021-01-12-17-26-32-500_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2021-01-12-17-26-32-500_com.miui.gallery.webp
    21 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba ben yeni üye oldum da sizlerle birşey paylaşmak istiyorum ben gebelik testi yaptım böyle silik bir çizgi çıktı ama bı yarım saat kadar bekledim bide benim adetim 1 ay 20 gün gecikti sonra kanamam geldi 2 gün bir pedi doldurmuyck şekilde geldi sonra lekelenme olmaya başladı işte kahverengi akıntı geliyor sürekli acaba hamilelik olabilrmi şimdiden
Canim evet bisey gözüküyor ama testi tekrarlasaydin keşke çizgi dağılmış insan şüphede kalıyor

Birde bişey diycm ben bir ay 20 gün falan adet olmadom sonra kanamam geldi 3 gün sürdü normalde 6 gün sürer 2 gün normal bir pedi doldurmucak şekilde geldi ama sonra leke leke gelmeye başladı ve hala biraz lekelenme oluyor
Eger ki gec döllenmeyse yerleşme kanaması veya üstüne gorme de olabilirsiniz hemen kötü düşünmeyin normalde adetiniz düzensizmiydi

Back
X