- 8 Ocak 2020
- 758
- 595
- 53
- 28
- Konu Sahibi serenaysero
-
Tamamdır çok teşekkür ederimRegl gününüzün gelmesini bekleyin bence gelmezse test yapın
Tutmusmudur anlamında soruyorum, anlamıyorsan benim sorunummu?Dun ilişki yasayip bugun hamilemiyim diye soranida gorduk, nerdeeeennn bileliiiimmmm???
Tuttugunu simdiden nerden bilelim? Bekleyin adet gününüzü gelmezse test yapar öğrenirsiniz.Tutmusmudur anlamında soruyorum, anlamıyorsan benim sorunummu?
Ne bilekkkk?Tutmusmudur anlamında soruyorum, anlamıyorsan benim sorunummu?
Alla alla bugün herkes tersinden kalkmış belli, en yüksek olduğu günde yapipta tek seferde tutturan varmı demek istiyorum , yorum yapmak için yapıyorsunuz bazen boş boş konuşuyorsunuz bura eskiden böyle değildiTuttugunu simdiden nerden bilelim? Bekleyin adet gününüzü gelmezse test yapar öğrenirsiniz.
Ya sen bı ** gidermisin benim sorularıma yanit verme boş boş konuşuyorsunNe bilekkkk?
Küreme bir bakayımTutmusmudur anlamında soruyorum, anlamıyorsan benim sorunummu?
Hayrına bakiver yazıktır gunahtir hadi canim bekliyozKüreme bir bakayım
Spermler ancak tüplere ulaşmıştır. Daha önce de hamilelik yaşamışsınız. Tecrübesiz degilsiniz ki. 1 günde zaten tutmaz. Tutsa da biz nasil bilelim?Tutmusmudur anlamında soruyorum, anlamıyorsan benim sorunummu?
Hayrına bakiver yazıktır gunahtir hadi canim bekliyoz
Ya öylemi, genelde öyle yaziyo internette o yüzden yatiyodum bnde, inşallah tutmuştur hayırlısıyla, çok teşekkür ederim yorumunuz için bazıları gibi terslemediginiz için.Yarım saat beklemene gerek yok canım. İstediğin pozisyonda ilişkiye gir sonra git duşunu al mis gibi keyfine bak. Yumurtlama gününse spermler anında yumurtayı buluyor zaten hiç bu hareketlere girmene gerek yokHakkında hayırlısı olsun
İnternette öyle yazıyor diye uygulamıştır ben bilgilendirmeniz için teşekkürler, bakalım 6 gün kaldı ara sıra kasıklarıma böyle batma gibi bı ağrı giriyo inşallah tutmusturKıpırdamadan yatmanıza gerek yok. Rahim vücudumuzda yatay konumda bulunmuyor. Yatmanızın bir faydası olmaz. Ayrica spermler de hareketli hücrelerdir. Siz ayakta olsanız hatta zıplasanız bile spermler yumurtaya hareket etmeye devam ederler.
Takvime göre doğurgan gün takip etmek yerine 2 günde bir ilişkiye girin.
Dünkü ilişkiden bugün bir sonuç çıkmaz. Gecikene kadar bekleyip gecikince idrar testi yapin.
Daha önceki hamileliğim planlı değildi, hiçbir belirti yoktu 5 ay boyuncada normal düzenli adet oldum.Spermler ancak tüplere ulaşmıştır. Daha önce de hamilelik yaşamışsınız. Tecrübesiz degilsiniz ki. 1 günde zaten tutmaz. Tutsa da biz nasil bilelim?
Belki kocanizin sperm degerleri bozuldu. Belki sizin hormonlariniz. Gidip bir muayene olun.
Çok komik dicemde degil
Oooo bebe artık doğacak ceyrekleri hazırlayalım. Anneside yani bu kadar geç öğrenilirmi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?