Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pco var ilaçsız adet göremiyorum gogusum sis ve dokunamiyorum yan yatamiyorum goguslerim aciyor dün gebelik testi yaptım negatif çıktı bu durumu yaşayıp hamile kalanlar varmi
Pco var ilaçsız adet göremiyorum gogusum sis ve dokunamiyorum yan yatamiyorum goguslerim aciyor dün gebelik testi yaptım negatif çıktı bu durumu yaşayıp hamile kalanlar varmi
Evet yumurtlama takibi yapiyorum 19 20 aralıkta yumurtlama görüp degerlendirmistim üzerinden 13 14 gün geçti dün test yaptım negatif çıktı ama dediğim gibi gogus hassasiyeti var aşırı derecede
Evet yumurtlama takibi yapiyorum 19 20 aralıkta yumurtlama görüp degerlendirmistim üzerinden 13 14 gün geçti dün test yaptım negatif çıktı ama dediğim gibi gogus hassasiyeti var aşırı derecede
Aslında benim bildiğim yumurtlamadan sonra progesteron seviyesi artıp vücudu olası bir gebeliğe hazırlar. Göğüs acıması da progesteron seviyesinin yükselmesinden kaynaklı. Zaten bu da yumurtlama olursa yükselir. Siz de yumurtlama gördüm dediniz. Gebelik buna rağmen oluşmadıysa eşiniz de bi baktırsın bence değerlerine sperm sayısına.