Hamile olabilirmiyim

nurgul5728

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2022
7
1
6
27
Merhaba 5 Mayıs'ta korunmasız bi cinsel ilişkim oldu. 16 Mayıs'ta normal adet tarihimde adet gördüm her zaman ki gibi 5 gün sürdü Haziran ayında adet görmedim o süre zarfında göğüslerimde falan dolgunluk yoktu şuan kasık ağrılarım göğüslerde dolgunluk var gebelik riski olabilir mi her hangi bi belirti yok yani göğüsler de dolgunluk ve kasık ağrıları hariç 5 Mayıs'taki ilişkimden sonra regl olmam biraz içimi rahatlatıyor 13 gün geçmişti çünkü aradan ayrıca tarlusal kullandım şuanda 22 gün gecikti adetim

İlk birlikteliğiniz ise adet gunleriniz şaşmış olabilir ama pucos falan olabilir misiniz. 22 günlük gecikme normal gelmedi.

İlk birlikteliğiniz ise adet gunleriniz şaşmış olabilir ama pucos falan olabilir misiniz. 22 günlük gecikme normal gelmedi.
İlk birlikteliğim değildi daha öncedende gecikmelerim oluyordu bi gebeliğim oldu 3 sene önce kilo kaynaklı adet düzensizliği yaşıyorum. Ama kafama takılan şu 5 Mayıs'ta birliktelik yaşadım normal adet tarihimde adet oldum bu ay geciktim ilişkiden 13 gün sonra adet gördüm gebelik olsa adet görürmüydüm bu kafamı karıştırıyor

Anlıyorum . Bildiğim kadarıyla adet gorduyseniz hamilelik olmaz. Gebelik olsaydı adet olmazdı . Ama stres yaşamamak adına idrar testi yapın tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…