- 4 Nisan 2023
- 78
- 18
- 3
- 30
- Konu Sahibi Pinkblueea
-
Canım yarın sabah da idrar testi yap. Kan testi vermek de yıpratıcı oluyor. İdrarda gördükten sonra kan testi ver derim ben ama sen bilirsin. Geç döllenme olabilir. Bekle kuzumKızlarr merhaba yaklaşık 3 ay önce 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla sonlandırıldı.kürtajdan 60 gün sonra regli olmuştum şuan 2. Reglimi olmam gerekiyor aşırı bel ve kasık ağrım var adetim 1 gün gecikti erken gebelik testi yaptım negatif ama sizce kandada baktırmalımıyım 2 gün öncede de bi lekelenmem oldu cok hafif hamile olabilirmiyim
Bende mayis ayi 8 haftalik duşuk yaptim. Şuan 5+6 hamileyim. Acaba siz keseyi ve kalp atisini ne zaman duydunuz. Bekle biraz beklemekten bir sey kaybetmmesin. Ben kaç tane dusugum oldugu icin testi gordugumde hemen gittim 5 gun hastaneye yatisim yapildi serum ilac falan. 5+1 de keseyi goremedim cuma gidicem. Inš gorurumKızlarr merhaba yaklaşık 3 ay önce 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla sonlandırıldı.kürtajdan 60 gün sonra regli olmuştum şuan 2. Reglimi olmam gerekiyor aşırı bel ve kasık ağrım var adetim 1 gün gecikti erken gebelik testi yaptım negatif ama sizce kandada baktırmalımıyım 2 gün öncede de bi lekelenmem oldu cok hafif hamile olabilirmiyim
Bende mayis ayi 8 haftalik duşuk yaptim. Şuan 5+6 hamileyim. Acaba siz keseyi ve kalp atisini ne zaman duydunuz. Bekle biraz beklemekten bir sey kaybetmmesin. Ben kaç tane dusugum oldugu icin testi gordugumde hemen gittim 5 gun hastaneye yatisim yapildi serum ilac falan. 5+1 de keseyi goremedim cuma gidicem. Inš goruru
Merhaba canım ben de iki buçuk yıldır istiyorum bize de sebepsiz infertilite dendi iki kimyasal gebeliğim var bu ay yumurtlama gününden beri akıntım var adetlerim de korunmayı bıraktığım günden beri düzensiz 30 35 gün arası oluyorum benim de sol kasigimda bir ağrı var arada batıyor ve kahverengi pembe arası lekelenme oluyor bilmiyorum ama bende bu şans varken kist oluşmuştur çünkü adet olacakmisim gibi ayaklarım ağrıyor bence kan testi yap ben yaptirmiyorum cunku artık eşim çok yoruldu bıktı adam bendeya
Cnm aynısını bende yaşadım 2 . Adetim 3 gün sonra oldu bence hiç acele etme en az 1 hafta gecikmen olsun ben 3. Günü kan verdim ertesi gün adet oldum daha bi üzücü oldu şimdi diyorum 1 hafta geçmeden hiçbişekilde test yapmamKızlarr merhaba yaklaşık 3 ay önce 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla sonlandırıldı.kürtajdan 60 gün sonra regli olmuştum şuan 2. Reglimi olmam gerekiyor aşırı bel ve kasık ağrım var adetim 1 gün gecikti erken gebelik testi yaptım negatif ama sizce kandada baktırmalımıyım 2 gün öncede de bi lekelenmem oldu cok hafif hamile olabilirmiyim
Aslında doğru söylüyorsunuz ama insan dayanamıyor maalesef yaCnm aynısını bende yaşadım 2 . Adetim 3 gün sonra oldu bence hiç acele etme en az 1 hafta gecikmen olsun ben 3. Günü kan verdim ertesi gün adet oldum daha bi üzücü oldu şimdi diyorum 1 hafta geçmeden hiçbişekilde test yapmam
İnşallah alırız ve buraya da yazarızMerhaba inşallah bekledğiniz haberi alırsınız artık geçerken takıntı haline gelince eşlerimizde sıkılıyor doğal olarak ama elimizde de değl ki
Ben tahlil yaptırdım sonuc <0.200 negatif yani değil mi kızlarİnşallah alırız ve buraya da yazarız
EvetBen tahlil yaptırdım sonuc <0.200 negatif yani değil mi kızlar
Bat geçiyor muydu?Ben tahlil yaptırdım sonuc <0.200 negatif yani değil mi kızlar
Evet 2 gün olduBat geçiyor muydu?
yeni başlıyor da olabilir 2sonra tekrar et bence kesin varsa suanda değerin düşük olduğu icin böyle olmuş olabilirKızlar tekrar merhaba benim adetim şuan 10 gün gecikti bu 10 gün içerisinde bi çok kez test yaptım ama suan yaptığım erken gebelik testim silik çizgi normal olanda bi çizgi yok testimin sonucu bu sizce hamile olabilirmiyim bu arada kahve rengi akıntımda var ayrıca 9 gün önce kanıma baktırmıştım negatifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?