• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtileri nasıl

Kızlar bende hiç göğüs agrısı hassasiyeti yada öyle aşırı akıntı yok normal hepsi gebelik belirtilernde bunlar illa olmalı mı bunları yaşamadan pozitif olan var mı

Merhabalar ,

Gebelik belirtileri nasıl bilmiyorum ama Reglim 6 gün gecikti 6 gündür regl olmuyorum bazen adet olacak gibi sancı ağrı gibi bir kaç sefer hissettim sol kasığımda doluluk birşey hissediyorum . Sancı gibi çekilme gibi tuhaf saçlarım aşırı dökülmeye başladı baş ağrısı oluyor arada anlamadım ve hastaydım grip gibi antibiyotik birşeyler de kullandım ama anlamadım hamile miyimdir
Selam bende adetime 1 hafta var ama sol kasığımda çekilme ve sağ kasık tarafında da dolgunluk var gibi sürekli açım ve eşimle yumurtlama döneminde takvimim uygulamasında doğurgan dönem yüksek yazdiği gün ilişkiye girdik yorgunum uykusuzum göğsümde sızı oldu bunlar gebelik belirtisi mi 6 aylık evliyim

Selam bende adetime 1 hafta var ama sol kasığımda çekilme ve sağ kasık tarafında da dolgunluk var gibi sürekli açım ve eşimle yumurtlama döneminde takvimim uygulamasında doğurgan dönem yüksek yazdiği gün ilişkiye girdik yorgunum uykusuzum göğsümde sızı oldu bunlar gebelik belirtisi mi 6 aylık evliyim
Test yaptın mı

Kızlar benim de testim anında pozitif çıktı 2 dk içinde ama kan testi negatif. 8-9 Kasım'da birkaç damla kahverengi akıntım gelmişti o yüzden şüphelendim ama kan sonucu kesindir değil mi ? Testimi de ekliyorum bakabilir misiniz?

Eklentiler

• IMG_20251111_133323.webp
    IMG_20251111_133323.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20251111_133218.webp
    IMG_20251111_133218.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar benim de testim anında pozitif çıktı 2 dk içinde ama kan testi negatif. 8-9 Kasım'da birkaç damla kahverengi akıntım gelmişti o yüzden şüphelendim ama kan sonucu kesindir değil mi ? Testimi de ekliyorum bakabilir misiniz?
Hangi marka ya bu. Kan için kesin diyorlar ama testinde resmen pozitif istersen başka yerde de ver bi kan

Hangi marka ya bu. Kan için kesin diyorlar ama testinde resmen pozitif istersen başka yerde de ver bi kan
Prodoctor erken gebelik testi. Kutu kutu alıp yıllardır yapıyorum hiç böyle pozitif olduğunu görmedim ilk defa başıma geliyor. 2 dk içinde anında kıpkırmızı oldu. Kan testinden sonra kaset test yaptım onda çıkmadı. Muhtemelen test bozuktur o da bana denk gelmiştir. Doktorum bir hafta sonra tekrar kan alalım dedi ama ihtimal hiç yok değil mi :(

Back
X