Hamile olabilirmiyim

Pinkblueea

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2023
78
18
3
30
Kızlarr merhaba yaklaşık 3 ay önce 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla sonlandırıldı.kürtajdan 60 gün sonra regli olmuştum şuan 2. Reglimi olmam gerekiyor aşırı bel ve kasık ağrım var adetim 1 gün gecikti erken gebelik testi yaptım negatif ama sizce kandada baktırmalımıyım 2 gün öncede de bi lekelenmem oldu cok hafif hamile olabilirmiyim

Kızlarr merhaba yaklaşık 3 ay önce 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla sonlandırıldı.kürtajdan 60 gün sonra regli olmuştum şuan 2. Reglimi olmam gerekiyor aşırı bel ve kasık ağrım var adetim 1 gün gecikti erken gebelik testi yaptım negatif ama sizce kandada baktırmalımıyım 2 gün öncede de bi lekelenmem oldu cok hafif hamile olabilirmiyim
Canım yarın sabah da idrar testi yap. Kan testi vermek de yıpratıcı oluyor. İdrarda gördükten sonra kan testi ver derim ben ama sen bilirsin. Geç döllenme olabilir. Bekle kuzum

Bende mayis ayi 8 haftalik duşuk yaptim. Şuan 5+6 hamileyim. Acaba siz keseyi ve kalp atisini ne zaman duydunuz. Bekle biraz beklemekten bir sey kaybetmmesin. Ben kaç tane dusugum oldugu icin testi gordugumde hemen gittim 5 gun hastaneye yatisim yapildi serum ilac falan. 5+1 de keseyi goremedim cuma gidicem. Inš gorurum

Merhaba canım ben de iki buçuk yıldır istiyorum bize de sebepsiz infertilite dendi iki kimyasal gebeliğim var bu ay yumurtlama gününden beri akıntım var adetlerim de korunmayı bıraktığım günden beri düzensiz 30 35 gün arası oluyorum benim de sol kasigimda bir ağrı var arada batıyor ve kahverengi pembe arası lekelenme oluyor bilmiyorum ama bende bu şans varken kist oluşmuştur çünkü adet olacakmisim gibi ayaklarım ağrıyor bence kan testi yap ben yaptirmiyorum cunku artık eşim çok yoruldu bıktı adam benden

Bende mayis ayi 8 haftalik duşuk yaptim. Şuan 5+6 hamileyim. Acaba siz keseyi ve kalp atisini ne zaman duydunuz. Bekle biraz beklemekten bir sey kaybetmmesin. Ben kaç tane dusugum oldugu icin testi gordugumde hemen gittim 5 gun hastaneye yatisim yapildi serum ilac falan. 5+1 de keseyi goremedim cuma gidicem. Inš goruru

Merhaba keseyi 4 haftada falan görmüştük 6.haftada bebeğide gördük kalp atışınıda gördük duyamadık ama doktor cok fazla zorlamak istemedi duymak için ama ekranda kalbinin attıgını görmüştük zaten ondan sonra 3-4 gün sonra kaybetmişiz

Merhaba canım ben de iki buçuk yıldır istiyorum bize de sebepsiz infertilite dendi iki kimyasal gebeliğim var bu ay yumurtlama gününden beri akıntım var adetlerim de korunmayı bıraktığım günden beri düzensiz 30 35 gün arası oluyorum benim de sol kasigimda bir ağrı var arada batıyor ve kahverengi pembe arası lekelenme oluyor bilmiyorum ama bende bu şans varken kist oluşmuştur çünkü adet olacakmisim gibi ayaklarım ağrıyor bence kan testi yap ben yaptirmiyorum cunku artık eşim çok yoruldu bıktı adam bendeya

Merhaba inşallah bekledğiniz haberi alırsınız artık geçerken takıntı haline gelince eşlerimizde sıkılıyor doğal olarak ama elimizde de değl ki☺️

Cnm aynısını bende yaşadım 2 . Adetim 3 gün sonra oldu bence hiç acele etme en az 1 hafta gecikmen olsun ben 3. Günü kan verdim ertesi gün adet oldum daha bi üzücü oldu şimdi diyorum 1 hafta geçmeden hiçbişekilde test yapmam

Cnm aynısını bende yaşadım 2 . Adetim 3 gün sonra oldu bence hiç acele etme en az 1 hafta gecikmen olsun ben 3. Günü kan verdim ertesi gün adet oldum daha bi üzücü oldu şimdi diyorum 1 hafta geçmeden hiçbişekilde test yapmam
Aslında doğru söylüyorsunuz ama insan dayanamıyor maalesef ya🙁

Adet olmayana kadar yine de umut var ,aslında çok erken yapıyoruz testleri ah keşke bir dayanabilsek her seferinde heyecanımıza yenik düşüyoruz

Kızlar tekrar merhaba benim adetim şuan 10 gün gecikti bu 10 gün içerisinde bi çok kez test yaptım ama suan yaptığım erken gebelik testim silik çizgi normal olanda bi çizgi yok testimin sonucu bu sizce hamile olabilirmiyim bu arada kahve rengi akıntımda var ayrıca 9 gün önce kanıma baktırmıştım negatifti

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 71
Merhabalar ben 29 temmuzda adet oldum ovülasyon testiyle yumurtlama takibi yaptım ağustos 7sinde pik gördüm daha sonra 8 9 10 11 12 Ağustos da pik devam etti 13 ve 14 Ağustos da silik oldu pik bu kadar süre olur mu sizce benim bildiğim en fazla 2 gün.
Şimdi adetime 5 gün kaldı bel ağrım ve karnımda biraz hareketlenme var biraz önce lavobada afedersiniz çok özür dileyerek söylüyorum sarı uzayan sümüksü bir akıntı gördüm ümitlenmek istemiyorum böyle bir durum yaşayan var mı

Kızlar tekrar merhaba benim adetim şuan 10 gün gecikti bu 10 gün içerisinde bi çok kez test yaptım ama suan yaptığım erken gebelik testim silik çizgi normal olanda bi çizgi yok testimin sonucu bu sizce hamile olabilirmiyim bu arada kahve rengi akıntımda var ayrıca 9 gün önce kanıma baktırmıştım negatifti
yeni başlıyor da olabilir 2sonra tekrar et bence kesin varsa suanda değerin düşük olduğu icin böyle olmuş olabilir

Back
X