Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30. Dakika da çıktıysa çok umutlanma derim yarın sabah ilk idrarla dene istersenKizlar ben çatlatma ignesi vuruldum 16 gun oldu bugun test yaptim ilk de bisey yoktu yarim saat sonra baktim silik cizgi cikti sizce varmi
Olabilir canım ikinci çizgi silik ama direkt göze çarpıyor hayırlı olsun![]()
Catlatma ingesi vuruldum 16 gunum bugun rgl da olmadim test yaptim ilk de bisey yoktu yarim saat sonra yaptim boyleydi varmi senceOlabilir canım ikinci çizgi silik ama direkt göze çarpıyor hayırlı olsun![]()
Ama hic yaptiklarimda boyle cikmadi nehgatif oldunda tek cizgi cikardi hep30. Dakika da çıktıysa çok umutlanma derim yarın sabah ilk idrarla dene istersen![]()
Kuruma cizgisi ozaman sabah yapman gerekKizlar ben çatlatma ignesi vuruldum 16 gun oldu bugun test yaptim ilk de bisey yoktu yarim saat sonra baktim silik cizgi cikti sizce varmi
Bende geçen hafta yaptım test aynı benim de yarım saat sonra çöpe atmak için elime aldım senin ki gibi çok az çizgi vardı dayanamadım gittim bi test daha aldım o da çok silikti gittim kan verdim beta hcg 179 çıktı hamileymişimCatlatma ingesi vuruldum 16 gunum bugun rgl da olmadim test yaptim ilk de bisey yoktu yarim saat sonra yaptim boyleydi varmi sence
Bende bugun verccem dua et lutfenBende geçen hafta yaptım test aynı benim de yarım saat sonra çöpe atmak için elime aldım senin ki gibi çok az çizgi vardı dayanamadım gittim bi test daha aldım o da çok silikti gittim kan verdim beta hcg 179 çıktı hamileymişim![]()
Bende bugun verccem dua et lutfen
Varmi dersinBende geçen hafta yaptım test aynı benim de yarım saat sonra çöpe atmak için elime aldım senin ki gibi çok az çizgi vardı dayanamadım gittim bi test daha aldım o da çok silikti gittim kan verdim beta hcg 179 çıktı hamileymişim![]()
Ben simdi ac karnina yine yaptim yeri var ama tam belli degilBende geçen hafta yaptım test aynı benim de yarım saat sonra çöpe atmak için elime aldım senin ki gibi çok az çizgi vardı dayanamadım gittim bi test daha aldım o da çok silikti gittim kan verdim beta hcg 179 çıktı hamileymişim![]()
Bende bugün 17.günümBen simdi ac karnina yine yaptim yeri var ama tam belli degil
Test yaptnmiBende bugün 17.günüm
15de kanda negatif çıktı hala regl olmayınca bugün yine kan verdim beklemedeyim![]()
Bende cikarmi ki kan daBende bugün 17.günüm
15de kanda negatif çıktı hala regl olmayınca bugün yine kan verdim beklemedeyim![]()
Artık testlerden bıktım bi silik bi negatif. En garantisi kan diye kan verdimTest yaptnmi
Çıkar bence.Bende cikarmi ki kan da
1 cikti kandaArtık testlerden bıktım bi silik bi negatif. En garantisi kan diye kan verdim
Çıkar bence.