Hamile olabilirmiyim

gl_12

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2024
101
7
16
23
image.webp

Olabilir canım ikinci çizgi silik ama direkt göze çarpıyor hayırlı olsun🥰

Kizlar ben çatlatma ignesi vuruldum 16 gun oldu bugun test yaptim ilk de bisey yoktu yarim saat sonra baktim silik cizgi cikti sizce varmi

Valla canım bende pek tecrübeli değilim okuduklarıma göre yorum yaptım. Ama var gibi de yarın sabah tekrar test yap🥰

Catlatma ingesi vuruldum 16 gunum bugun rgl da olmadim test yaptim ilk de bisey yoktu yarim saat sonra yaptim boyleydi varmi sence
Bende geçen hafta yaptım test aynı benim de yarım saat sonra çöpe atmak için elime aldım senin ki gibi çok az çizgi vardı dayanamadım gittim bi test daha aldım o da çok silikti gittim kan verdim beta hcg 179 çıktı hamileymişim 😊

Bende geçen hafta yaptım test aynı benim de yarım saat sonra çöpe atmak için elime aldım senin ki gibi çok az çizgi vardı dayanamadım gittim bi test daha aldım o da çok silikti gittim kan verdim beta hcg 179 çıktı hamileymişim 😊
Bende bugun verccem dua et lutfen

Ben simdi ac karnina yine yaptim yeri var ama tam belli degil

Ben simdi ac karnina yine yaptim yeri var ama tam belli degil
Bende bugün 17.günüm
15de kanda negatif çıktı hala regl olmayınca bugün yine kan verdim beklemedeyim 🥲

Back
X