Bu konuda çok derin bi bilgiye sahip değilim ama ben 6 haftalık hamileyken çıkmıştı gebelik testi yaptığımda. yani pozitif çıkınca doktora gitmiştim 6 haftalık olduğunu söylemişti canım.
Fakat doğumdan sonra belki adet düzenliği yaşıyoda olabilirsin bu kadar erken hamile kalıcağını sanmıyorum :44: korunmadınız mı ki? :26: gerçi benim teyzem doğum yaptı arkasından tekrar hamile kaldı çocuklarının arasında 1 yaştan az var..gebelik testi alıp tekrar bak sen yinede canım enazından kesin emin olursun varsada yoksada.
ben adetim bir hafta bile gecikmemişti test yaptığımda pozitif çıkmıştı, içini biraz ferah tut doğum sonrası belki normaldir adet düzensizliği. isteren tekrar test al dene ya da git direk kan testi yap için rahat etsin ..
evet canım aslında benımde aklıma geldı doğumdan sonra düzensizlik ama genede içim rahat değil korkuyorum,ben emzırdıgım ıcın ılac kullanmıyorum,eşimde arada bır prezervatıf takıyorduama onsuzda bırlıkte olduk cok pismanım,ins. bisi yoktur,hem bedenım hem psıkolojım kaldırmaz
kızlar merhaba,çok korkuyorum hamile olabılırmıyım,yaklaşık 3 ay önce doğum yaptım ve kırkım cıkınca adet olmaya basladım,geçen ay 17 şubatta oldum,bu ay olmadım,17 martta olmam gerekırken 22 martta eczaneden test aldım yaptım ve negatıf cıktı ama ben hala adet olmadım,yanı tam 12 gün gecıktı,sizce hamıle olabılırmıyımtekrar eczaneden test alıp yapayım mı,yanı adetın uzerınden kac gun gecerse hamılelık anlaşılır???
Sütün korur diye bi tabir var özellikle eskiler tarafından çok sık söylenen ama aslı astarı olmayan. Çünkü benim teyzemde emziriyodu hamile kaldı. Sütü koruyo diye güvendi belkide bilmiyorum. bi çok kişi emzirirken sütün koruduğuna inanarak kendine dikkat etmiyo ve hamile kalıyo. süt korur mu korumaz mı kesin olarak bilmiyorum ama bence riske atılmamalı ya olursa? her zaman en kötüsünü düşünüp tedbirli olmak gerek... İnşallah yoktur. Normal doğum mu yaptın canım sezeryan mı?
süt hormonları yükselince de adet görülmüyormus belki öyle olmustur?
çocuğunuza karşı annelik duygularınız çok yüksekse beyin kabul etmezmiş diğer bi gebeliği...
hakkınızda hayırlısı olsun
kızlar sağolun yaaa ,içimi rahatlattınız,tedirginliğm azaldı,Allahım isteyenlere versın ben şimdilik düşünmüyorum
sen evlı bekar?cocuk?
4 yaşında bi oğlum var benim canım ama ben küçük yaşta anne oldum ve hamileyken ayrılmıştık. yaklaşık 5 senedir ayrıyız anlıycağın. yani bekarım
hmm pekı canım hakkında hayırlısı olsun,sen büyütmüşsün bebişi,bian bende kızımı 4 yaş hayal ettım:) her dönemın ayrı bır guzellıgı var değil mi,3 ay olduk ama bırcok sey ögrendık,daha kımbılır neler görecegız,şuan agulaması gülmesi bile heyecan verıyor,çalısıyor musun canım sen bu arada?bırde burcun:)
amin canım. evet büyüdü çok şükür şuan en rahat dönemdeyiz sanırım. okul başladı mı yine başlıycaz maratona.. oğluma bazen bakınca şaşırıyorum öyle bi geçiyo ki zaman hiç anlamıyosun bile. 40ını çıkarana kadar en zor dönemi aslında bebeğin. tabi 1 yaşına kadar her ayda ve diğer her yaşta zorluklar var elbet.. annelik öyle kolay mı zahmet olmadan rahmet olmaz elbet. zorlukları olduğu kadar güzel yanlarıda çok tabi. her yaşın farklı bi heyecanı var çocukta. dişi çıkar başka bi tat, anne-baba der başka bi tat, emekler başka bi tat, ayakta durur başka bi tat, adım atar başka bi tat, şirinlikler falan derken her dönemde farklı heyecanlar güzel şeyler yaşanıyo elbet. ben çalışmıyorum canım. Buarada burcumda koç yükselenim kova neden sordun?
canım testte cıkmadıysa buyuk ıhtımal deılsın ama olmazsan bıde kan testı yaptır madem ıstemıyorsun bundan sonra bence keısn bı yontemle korun olmuycak bısey deıl 40 ı cıktıktan sonra hamıle kalanlarda var 3 aylık ıgneyle korundum mesela hap tek secenek deıl
kan testinde 2 hafta sonra belli olur,eczaneden aldığın testlerde 4 hafta sonra belli olur,doğumdan sonra adet düzensizlikleri olurmuş,ögrenebildinizmi sonucu
neee 4 hafta sonra mı? adet gecıkmesınden mı,hayır ben hala adet olamadım(((((((((( ve test alıp yapmaya korkuyorum,kızlar ıcımı rahatlatmıştı,şimdi gene şüphe düştü içime,karnımda biraz şiş gibiiii,17 şubatta olmuştum en son şimdi alsam eczaneden test cıkar mı???
bazı belirtiler psikolojikte olabilir,bulantı,şişlik vs..kaç gün gecikti,bence bir test alıp bir daha bakın,ben bile bir buçuk aylık hamileyken yaptığımda biri silik çıkmıştı,kan testinde kesin çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?