hamile olabilirmiyim

kutludemir

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
18
1
16
Ankara
merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım daha önce 3 düşük yaptım çok zor günler geçirdim 4 aydır korunmuyoruz gecen ay 24 kasımda adet gordum hep 2 gun onceden gelır benım ama olmadım hala idrar testi yaptım gölge seklınde sılık cıktı kan testındede 2,08 çıktı negatif dedıler aranızda bu sekılde olup degerı yukselen varmı sonradan hala adet gormedim

merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım daha önce 3 düşük yaptım çok zor günler geçirdim 4 aydır korunmuyoruz gecen ay 24 kasımda adet gordum hep 2 gun onceden gelır benım ama olmadım hala idrar testi yaptım gölge seklınde sılık cıktı kan testındede 2,08 çıktı negatif dedıler aranızda bu sekılde olup degerı yukselen varmı sonradan hala adet gormedim

Biraz daha beklemende fayda var canim,suan kimse olumlu olumsuz yorum yapamaz. Senin durumunda olup sonradan degeri yukselen insanlar var,buda gec dollenmeden kaynaklanan bir durum. Ama beklerken regl de olabilirsin tabiki..yani sabredeceksin,baska cozumu yok :( stres yapmadan tedbirli olmaya calis.. buarada dusuklerin neden kaynaklandigi arastirildimi? 3 dusuk yani sonucta,cok zor bir surec.. Allah yardimcin olsun

canım ilk düşükte bişey solemedıler ıkıncı ben bılmeden adetımın arsında dusmus 3ude karnımda oldu arastırdık bebkte trizomi 13 var dedıler eşimde bende genetik tes yaptırdık hersey normal sadece rahım fılmınde rahımın kucuk oldugunu soledıler sımdıde her ay sıkıntı ıcerısındeyım sımdı de beklemek zor ne yapcamı bılmez haldeyim belirsiz yasmak cok zor canım:(

beklemek istemiyorsan yarın tekrar kan ver 2 çıkan değer her gün iki katına çıkmışmı hesapla, öyleyse hamilesin, değilsen zaten düşük çıkar

canım ilk düşükte bişey solemedıler ıkıncı ben bılmeden adetımın arsında dusmus 3ude karnımda oldu arastırdık bebkte trizomi 13 var dedıler eşimde bende genetik tes yaptırdık hersey normal sadece rahım fılmınde rahımın kucuk oldugunu soledıler sımdıde her ay sıkıntı ıcerısındeyım sımdı de beklemek zor ne yapcamı bılmez haldeyim belirsiz yasmak cok zor canım:(

Haklisin canim,zor gercekten.. Allah yardimcin olsun,sabrini gucunu artirsin insallah.. dedigim gibi biraz bekle,sonra gebe olsanda olmasanda iyi bi doktor bulmaya calis ve surekli kontrol altinda ol. Insallah 4. gebeligin biran once saglikla gerceklesir ve yasadigin olumsuzluklari unutturur..

bikaç forumda okudum 1 olan dger 600 lere vurmustu bende bole bı sey var demkekkı yulselebılıyo dıye ümitlendim allah herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucagını bos bırakmasın...

benim de senin gibi 3 gebelik kaybim var ve suan kimyasal gebelik geciriyorum sanirim yani bu 4 oluyor yasadiklarini cok iyi anliyorum günlerdir stresten sikintidan uyku uyuyamiyorum her ay acaba hamile kalabilecek miyim sikintisi var kalsam bile acaba devami gelecek mi diye kendimi yiyip bitiriyorum umarim hepimiz icin hayirlisi olur

aynen canım bende senin psikolojinin aynılarını yaşıyorum her ay ilk bebgim dusmeseydi 1 yaşına basmış olcaktı bi yakınımın hamile oldugunu duyunca bile yıkılıyorum bu kesinlikle kıskançlık deil allah kimseye biizm yasadıklarımızı yasatmasın cok zor bır durum yıne bu ayda hamıle oldugumu dusundum ama yanıldım gece geldi hayırlısı rabbimin var bi bildiği ben bu ay doktora başlıcam allah hepimizin yardımcısı olsun:(

arkadaslar araniza yeni katildim 4aylik evliyim ve stres den 2 ay regli olmadim daha sonra doktora gitim ilac kulandim 31 ekimde regli oldum enson reglim 3aralikta oldum 34 gunde bir regli oluyorum suan aZimda kuruluk goguslerde agrim var sol ve sag kasiklarimda sancilar oluyor 5 gun oncede beli muthis bel agri girdi cok yorgun hisediyorum akintimda var koyu bir cektikce uzayan qcaba hamilemiyim lutfen cvp verirmisibiz reglime 9 gun var daha

aynen canım bende senin psikolojinin aynılarını yaşıyorum her ay ilk bebgim dusmeseydi 1 yaşına basmış olcaktı bi yakınımın hamile oldugunu duyunca bile yıkılıyorum bu kesinlikle kıskançlık deil allah kimseye biizm yasadıklarımızı yasatmasın cok zor bır durum yıne bu ayda hamıle oldugumu dusundum ama yanıldım gece geldi hayırlısı rabbimin var bi bildiği ben bu ay doktora başlıcam allah hepimizin yardımcısı olsun:(

benim 3 kayiptan sonra 1 yil gebelik olusmadi 2 ay önce arastirmaya gittim herhangi bi sorun cikmadi ve bu ay 1 haftalik gecikmem var bhcg degerim önce 22,iki gün sonra da 29 cikti ne oldugunu anlayamadim doktora da göstermedim sonucu yakinda kanamam baslar sanirim:)

arkadaslar araniza yeni katildim 4aylik evliyim ve stres den 2 ay regli olmadim daha sonra doktora gitim ilac kulandim 31 ekimde regli oldum enson reglim 3aralikta oldum 34 gunde bir regli oluyorum suan aZimda kuruluk goguslerde agrim var sol ve sag kasiklarimda sancilar oluyor 5 gun oncede beli muthis bel agri girdi cok yorgun hisediyorum akintimda var koyu bir cektikce uzayan qcaba hamilemiyim lutfen cvp verirmisibiz reglime 9 gun var daha
Bence belirtilere fazla kafayi takmamaya calis cünkü asil belirtileri günün gectiginde anlayacaksin umarim hamilesindir ve saglikla kucagina alirsin bebisini

tsekur ederim arkadsdim umurim 2013 bize sans ve bebisleri getirir rabbim herkedin yardimcisi olsun her ayi husran sonuclandirmak ostemiyorum umurim ocak ayi bize iyi gelirr

dusuk yapmamak icin babarnelerimizin eskilerimiz kulandigi bir cok kocakari dedigimiz seyler var ben cevremden duymustum 3 defa dusuk yapti sonra tekrar hamile kaldi simdi 2 tane cocugu var ben ogrenim en kisa zamanda sizlere de soyluyum umarim faydasi olucaktir

Merhaba aranıza yeni katıldım tecrübenize dayanarak size bir sorum olacak en son adet başlangıcım 8 aralık ve yumurtlama tarihim 22 aralık olarak gösteriyor ama ben ayın 16 sından 21 ne kadar akıntı ve yumurtlama agrısı cektim yani erken yumurtladım. son 3 gündür hafif mide bulantısı kasık agrısı ve gögüs uclarım da acı var ve son 4 gündür sabahları hic uyanamıyorum sizce bu belirtiler hamileliğimin belirtisi olabilir mi? kendimi de fazla kaptırıp üzülmek istemiyorum bi daha ki adet tarihim 4 ocak sizce en erken ne zaman belli olur ? lütfen yardım edin.

Merhaba aranıza yeni katıldım tecrübenize dayanarak size bir sorum olacak en son adet başlangıcım 8 aralık ve yumurtlama tarihim 22 aralık olarak gösteriyor ama ben ayın 16 sından 21 ne kadar akıntı ve yumurtlama agrısı cektim yani erken yumurtladım. son 3 gündür hafif mide bulantısı kasık agrısı ve gögüs uclarım da acı var ve son 4 gündür sabahları hic uyanamıyorum sizce bu belirtiler hamileliğimin belirtisi olabilir mi? kendimi de fazla kaptırıp üzülmek istemiyorum bi daha ki adet tarihim 4 ocak sizce en erken ne zaman belli olur ? lütfen yardım edin.

valla canım mide bulantısı hariç bende hepsi var bide bel ağrısıı varr ama bende sormudum forumda daha belli olmuyomuş adet tarihimizii beklicez :S bende fazla kaptırdımm keendimii psikolojik diorum artık kendi kendime :S

valla canım mide bulantısı hariç bende hepsi var bide bel ağrısıı varr ama bende sormudum forumda daha belli olmuyomuş adet tarihimizii beklicez :S bende fazla kaptırdımm keendimii psikolojik diorum artık kendi kendime :S

bende şaşırdım ne yapacağımı bekliyoruz bakalım hayırlısı. canım senin kac günün ver adetine

dün doktora gittim 3 düşüğün sonuncusu trizomi 13 se normal yolla hamile kalınca garantisi yok olabilirde olmayabilirde diyo tüp bebek yapalım sağlıksız embri yo yu eleyelim saağlıklıyı yerleştirelim dedi ama ondada % 100 deil alt üst oldum neye kara vereceğimi bilmiyorum

Back
X