Hamile olabilirmiyim???

efsanehayat

Kün Fe Yekün , Rabbim ol der olur:)
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2015
921
748
103
Merhaba arkadaşlar , Normalde adetlerim hep düzenlidir 28 günde bir adet olurum . 3 aylık evliyim .Geçen ay 1 ay içinde 2 kez adet olduğum için doktora gittim Doktor bana cyclo-progynova(adet düzenleyici) ilacını verdi 21 gün kullandım ilacım 14 temmuzda bitti. 19 temmuzda adet olmalıydım ama ben halen adet olmadım. Bu ilacı kullananların ilacı bitirdikten en geç 7 gün içinde adet olması gerekiyormuş. geçen hafta yumurtlama tarihim değil diye de eşimle birden fazla korunmadık . göğüslerim acıyor, meme ucum koyulaştı . başkada hiç bir belirti yok, sebebi ne olabilir ? bu arada evde gebelik testi yaptım sonuç negatif kafam allak bullak oldu lütfen cevaplayabilir misiniz. erken gebelik testi yapsam hamileysem çıkar mı?

Geçen ay iki kez adet olduysan eğer yumurtlama tarihinde de değişiklik olmuştur. Belki de yumurtlama tarihinde birlikte oldunuz. Aynı ilacı kist varken bende kullanmıştım bildiğim kadarıyla diğer hormon ilaçları gibi doğum kontrol ilacı yerine geçmiyor yani korunmadıysanız eğer gebelik şüphen varsa bence kan tahlili yaptır ya da kist vs var mı diye de ultrasonla bir baktır.

Back
X