hamile olabilirmiyim???

GKBN1987

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
246
60
Düsündükce sıkınti basiyor beni. 9 aylik bebegim var simdiye kdr duzenli adet oluyordum. Simdi ama geciktim biraz. En son 21 haziran ilk adet gunum baslamisti. Adetim 5-6 gun suruyor. Ve 4 haftada bir oluyordum aslinda. Korkuyorum acikcasi hamile olmaktan. Uc cocugum var ztn. Esim korunuyordu hep ben korunmuyorum. Dogum kontrol haplarini kaldiramiyorum.

Düsündükce sıkınti basiyor beni. 9 aylik bebegim var simdiye kdr duzenli adet oluyordum. Simdi ama geciktim biraz. En son 21 haziran ilk adet gunum baslamisti. Adetim 5-6 gun suruyor. Ve 4 haftada bir oluyordum aslinda. Korkuyorum acikcasi hamile olmaktan. Uc cocugum var ztn. Esim korunuyordu hep ben korunmuyorum. Dogum kontrol haplarini kaldiramiyorum.
3 çocuğun var ve sen korunmuyorsun nasıl bir cesaret bu

İhtimaller uzerinden gideceksek, olabilirsin ama olmayabilirsin de...

Buradaki hicbir cevap sana net bilgi vermeyecek. Test yapmadan ogrenemezsin.

Eh kismet o zaman isin Allaha kalmis madem korunmuyordun
Korunanlar bile hamile kalabiliyor

Benim Abim koruna koruna beşincisi yaptılar üç tanesi kaza. Emin olmak istiyorsan sprail ttaktırabilirsin. Abimler gibi olma.

Ucuncu cocugum spirale ragmen dogdu, korunmuyor degildim. Ama cok sıkıntılar cektim ve azcikta erkekler dusunsun istedim.
Erkekler düşünmez canım o an hiç bişey gelmez aklına koyverirler gider afedersino_Okaç günün geçti.

OFFFFFFFFFFF.. Valla or bir durum ben hem korunuyordum hemde doğum sonrası adet bile olmamıştım hamile kaldım.. inşallah değilsindir.

olabilirsin
aktif bir cinsel hayatın varsa korunurken bile hamile kalma ihtimali oluyor maleseff.

OFFFFFFFFFFF.. Valla or bir durum ben hem korunuyordum hemde doğum sonrası adet bile olmamıştım hamile kaldım.. inşallah değilsindir.
Hadi ya, ben kaldirirmiyim bilmiyorum. Hep zor hamileliklerim oldu. Bulanti istifra, 3-4 hastanede kalmalar

Benim Abim koruna koruna beşincisi yaptılar üç tanesi kaza. Emin olmak istiyorsan sprail ttaktırabilirsin. Abimler gibi olma.
Canim benim ucuncu cocugum spirale ragmen oldu zaten. Ama bu gidisle yine taktircam galiba hamile degilsem insallah.

X