hamile olabilirmiyim

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
33
Merhabalar hocam
Benim 12 temmuzda yumurtlamam oldu iliskide oldu 14 temmuzda ise nedenini bilmedigim kanamam oldu adet gibi basladi az az 3 4 gun surdu ve kesildi
Bugun sag kasiginda siddetli agriyla uyandim hamilelik belirtilerim var
Daha once dusukle sonuclanan 2 gebeligim var ayni belirtileri yasiyorum suan. Henuz test yaptirmadim

kanamaya ragmen hamilelik olabilirmi

Hamile olma ihtimalim varmidir

Merhabalar hocam
Benim 12 temmuzda yumurtlamam oldu iliskide oldu 14 temmuzda ise nedenini bilmedigim kanamam oldu adet gibi basladi az az 3 4 gun surdu ve kesildi
Daha once dusukle sonuclanan 2 gebeligim var ayni belirtileri yasiyorum suan. Henuz test yaptirmadim

selam canım düşüklerin nedeni araştırıldı mı rahim içerisindeki polipler düşüğe neden olabiliyor söylediğin belirtiler de onu gösteriyor olabilir bu yüzden doktora göründün mü

selam canım düşüklerin nedeni araştırıldı mı rahim içerisindeki polipler düşüğe neden olabiliyor söylediğin belirtiler de onu gösteriyor olabilir bu yüzden doktora göründün mü
Polip usg yada rahim filminde cikiyormu canim ikisindede bisey cikmadi kaninda pihtulasma cikti
Polip oldugundami kasik agrisi oluyor gebelikte

Polip usg yada rahim filminde cikiyormu canim ikisindede bisey cikmadi kaninda pihtulasma cikti

Polip büyük olduğunda ve birden fazla olduğunda ise düzensiz kanama (ara kanama veya adet kanamalarının günlerinin uzaması veya kanama miktarının artması tarzında), cinsel ilişki esnasında kanama, özellikle adet kanaması esnasında kramp tarzı ağrı gibi belirtilere neden olabilir.

2,5 yıl boyunca hiçbir şekilde fark edilmedi hsg çekildi sayısız ultrason muayenesi yapıldı ta ki aşılama tedavisine başladık ve doktorum3, gün kontrolümde fark etti bazen görünmeyebiliyor dediler o gün doktorum gördü emin olmak için ofis histeroskopisi yapıldı ve 2 polip görüldü gebeliğe engel ve düşük nedeni olabilir alınması gerek denildi ve alındı

Merhabalar hocam

Merhabalar : yapılacak ultrasonografı ve kanda gebelık testi ıle durum netlestırılmelı .
0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurarak randevu alıp gelebılırsınız. Gecmıs olsun dıleklerımle.

X