Hamile olabilirmiyim??

Hamile olabilirmiyim?

• Evet

OY: 1 20,0%
  • Hayır

OY: 4 80,0%

• Ankete Katılan
    5

Prenses3025

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
75
5
36
Kızlar 3 hafta once surtunmeyle iliskide girdim 3 dk sürdü belki daha az bilmiyorum zevk suyu belkide cok az sprem gelme olasiligi var iliskiden 5 gun sonra normal gunumde adet oldum 7 gun surdu sonra adet bittikten sonra 3 gun kahve renkli akinti geldi goguslerim dolgunlasti uclari buyudu ve azda olsa aciyo ve sanki koyulasma var gibi gibi bulanti kusma yok yasim gogus uclarimea damarlarda biraz belli olmaya basladi ama sol gogusum digerine gore daha buyuk gibi 19 yasindayim gelismeden sebepte olabilirmi acaba yardimci olur lutfen

Bu nasıl bir mantıktır ben anlamıyorum yaa korkuyorsan niye boyundan büyük işlere kalkıyorsun bu kadar cahil cahil sorular sorduğunuza inanamıyorum ya git internete yaz orda ne yazsan cevabı açık ve net bir şekilde çıkıyor buraya gelip boş konu açmak amacıyla gereksiz şeyler yazmayın artık yaa yapıyosunuz sonra hamile miyim. Korkuyorum napmam lazım sonra günahsızların günahına giriyorsunuz kürtaj istiyorsunuz yeter artık yaa bunu ilk okul çocuğuna sorsan sana cevabını verir bu yaşa gelmişsin zevk suyundan hamile miyim diyr soruyorsun bide merak etme çocuk öyle pat diye bir anda olmuyor kaldı ki binde bir ihtimal zevk suyuyla hamile kalmışsan dünyanın bir ilkini gerçekleştirmiş olacaksın

burdakilerle dalga mı geçiosun ciddi misin bilmiyorum ama, ciddi olduğunu düşünerek yazıyorum yine de.
tam anlamıyla bilgilenmeden cinsellik yaşama. önce öğren. sonra ne istiosan yap, ne gelirse başına cahillikten gelir.

Kizlar bu arkadasimiz daha genc bilgi sahibi olmayabilir bizim kadar kadinlar kulübü binevi dayanisma dertleşme bize ters gelse bile insanlari kırmak yerine cevabi net belli olsa bile nezaketen cevap vermeliyiz lutfen yanlis anlamayin beni sadece biraz empati yaptim :) sadece zevk suyundan zaten hamile kalınmaz sperm gelmis olsa bile cok az ihtimal sadece surtunmeyle zaten regl olmussun kafani kurcalama bosuna

Teşekkür ederim :)

Cevaplamak mecburiyetinde degilsiniz..suanda caresizlikten yaziyorum bunu ben biraz anlayis gosterebilirsiniz hayatimda ilk kesmz basima geldi..
Bunun aynısı gibi yüzlerce konu var. Bıktık artık. Bişeyler yaşıyosan sonucunada katlanacaksın. Yapacak bişey yok.

Bunun aynısı gibi yüzlerce konu var. Bıktık artık. Bişeyler yaşıyosan sonucunada katlanacaksın. Yapacak bişey yok.
İste o kadar kolay olmuyor böyle şeyler sizlerden bilgi almak istedim belki icim daha rahat eder diye sonucta bu bir sayfa ve herkes istedigini sorabilir internetten arastirdim bir bilgi bulamadim dogru duzgun bende son careyi burada buldum yaptigim seyin kotu birsey oldugunu biliyorum pismanimda bununda gunahini cekicemi biliyorum hatamin farkindayim

Tamam o zaman. Hamile değilsin ve bi daha yapmazsın inşallah.

madem cahil madem yanlıs yaptı boyle tepki vererek ona yardımcı olmuyorsunuz daha cok kotu hissetmesine sebepsiniz bir insana yardımcı olmak zor psikolojisini alt ust etmek daha kolay nasıl olsa dimi..
soruna cevap olarakda kistte olabilir kahvrerengi akıntı sebebi kafanada fazlaca bu durumu takmıssın psikolojik belirtiler gostermeye baslamıs olabilirsin hormonal bir problemde goguslerin dolgunlasmasına sebep olabilir dikkat et canım bundan sonra geri donusu zor olan seyler bunlar

Verdiginiz bilgi icin tesekkur ederim :)

Kahverengi akıntı adetinin bittiğini gösteriri her ay aynısı olacak denemez zaten 7 gün sürmüş adetiniz gayet normal sürmüş bazen kahverengi lekelenmeler olabiliyor kist olsaydı eğer zaten leke gelmezdi kasığında batma şeklinde yoğun bi ağrı yaparfı ve adetin gecikirdi evet sana çok kızdım ama hatanın farkında olman güzel birşey yaşın çok küçük daha herşeyin baharındasın böyle hatalar ilerde seni rahatsız eder ha şu anlamda rahatsız eder evlendiğinde yada yaşın ilerlediğinde kendini sorgular durursun böyle hatalara düşmek yerine kendine hakim olabilirsin kendine sınıtlar çizebilirsin evet hepimiz biraz fazla sert çıkışmış olabiliriz ve fazlaca tepki vermiş olabiliriz ama sizde bizi anlayın hem cinsimizin bu tarz hatalar yaparak kendine olan saygısını yada bırak saygıyı gururunu incitmiş olması gerçekten üzücü bu tar şeyler duymak insanı rahatsız edebiliyo evet yaşın küçük kanın kaynıyo olabilir hatalarda yapabilirsin hayat senin tabiki ama bu hayatta sana hatalarını söyleyen insanlar olmazsa insan kendinde hata göremez bu konuda ne beni nede sana kızanları yargılama lütfen biz hamile olduğumuz için ki ben bir kız anası olacağım allah nasip ederse ve kızımı o şekilde düşündüm gerçekten kötü hissettim bizler bu durumlarda hassas olabiliyoruz seni büyüklerin olarak uyarmak tabiki insani görevimiz bunu insan yapma gereği duyuyor kendinde o yüzden yanlış anlama hatanın farkında olup tekrarlamamayı düşünmen ve pişman olman çok güzel birşey bence allah herşeyi gönlünce versin ve lütfen bundan sonra kendini düşünerek hareket et bırak sevgilin tatmin olmasın yada seni o yüzden sevecekse hiç sevmesin güzelim boşver iyi akşamlar uzun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…