- 2 Ocak 2017
- 75
- 5
- 36
- Konu Sahibi Prenses3025
-
Cevaplamak mecburiyetinde degilsiniz..suanda caresizlikten yaziyorum bunu ben biraz anlayis gosterebilirsiniz hayatimda ilk kesmz basima geldi..Artık böyle konular görmekten sıkıldık !!!!!
Teşekkür ederim :)Kizlar bu arkadasimiz daha genc bilgi sahibi olmayabilir bizim kadar kadinlar kulübü binevi dayanisma dertleşme bize ters gelse bile insanlari kırmak yerine cevabi net belli olsa bile nezaketen cevap vermeliyiz lutfen yanlis anlamayin beni sadece biraz empati yaptim :) sadece zevk suyundan zaten hamile kalınmaz sperm gelmis olsa bile cok az ihtimal sadece surtunmeyle zaten regl olmussun kafani kurcalama bosuna
Bunun aynısı gibi yüzlerce konu var. Bıktık artık. Bişeyler yaşıyosan sonucunada katlanacaksın. Yapacak bişey yok.Cevaplamak mecburiyetinde degilsiniz..suanda caresizlikten yaziyorum bunu ben biraz anlayis gosterebilirsiniz hayatimda ilk kesmz basima geldi..
İste o kadar kolay olmuyor böyle şeyler sizlerden bilgi almak istedim belki icim daha rahat eder diye sonucta bu bir sayfa ve herkes istedigini sorabilir internetten arastirdim bir bilgi bulamadim dogru duzgun bende son careyi burada buldum yaptigim seyin kotu birsey oldugunu biliyorum pismanimda bununda gunahini cekicemi biliyorum hatamin farkindayimBunun aynısı gibi yüzlerce konu var. Bıktık artık. Bişeyler yaşıyosan sonucunada katlanacaksın. Yapacak bişey yok.
Tamam o zaman. Hamile değilsin ve bi daha yapmazsın inşallah.İste o kadar kolay olmuyor böyle şeyler sizlerden bilgi almak istedim belki icim daha rahat eder diye sonucta bu bir sayfa ve herkes istedigini sorabilir internetten arastirdim bir bilgi bulamadim dogru duzgun bende son careyi burada buldum yaptigim seyin kotu birsey oldugunu biliyorum pismanimda bununda gunahini cekicemi biliyorum hatamin farkindayim
Yapmam merak etmeyin :)Tamam o zaman. Hamile değilsin ve bi daha yapmazsın inşallah.
Verdiginiz bilgi icin tesekkur ederim :)madem cahil madem yanlıs yaptı boyle tepki vererek ona yardımcı olmuyorsunuz daha cok kotu hissetmesine sebepsiniz bir insana yardımcı olmak zor psikolojisini alt ust etmek daha kolay nasıl olsa dimi..
soruna cevap olarakda kistte olabilir kahvrerengi akıntı sebebi kafanada fazlaca bu durumu takmıssın psikolojik belirtiler gostermeye baslamıs olabilirsin hormonal bir problemde goguslerin dolgunlasmasına sebep olabilir dikkat et canım bundan sonra geri donusu zor olan seyler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?