daha omce kan testi yaptrdnz mi normalde hep 0 olup simdi bu sekilde cikmissa supheli olabliyo ama herkesin dedigi gibi bes ve uzeri gebelik oluyo takip ettir iki gun araylaMerhaba 13 aralikta en son hasta oldum suan adetim gecikti idrar testi negatif doktora gittim kan verdim beta hcg 4.35 sizce hamilelik varmi ?
ptesi tekratlayn belki yukselmistr hayirlisiYok daha once yptirmadim gunum gecince doktora gittim bu sekilde sonuc
Canım geç dollenme oluyor olabilir.bir hafta daha bekle yine kan tahlili yaptır o zaman herşey belli olur.su an net birşey söylenemez.Merhaba 13 aralikta en son hasta oldum suan adetim gecikti idrar testi negatif doktora gittim kan verdim beta hcg 4.35 sizce hamilelik varmi ?
Tebrikler canım hamilesin.Hanımlar bu sabah test yaptım böyle çıktı ama azda olsa kanamam var acaba test mi hatalı adet mi oluyorum ki
Canım adet kanaması gıbı mi ?canım yerlesme lekeside olabilir allah korusun bir tehlikeli durumda olabilir hemen kan tahlili ver.bazi kadınlar adet bile olabiliyor.git doktora hemenAma kanamam var galiba test hatalı
Hanımlar bu sabah test yaptım böyle çıktı ama azda olsa kanamam var acaba test mi hatalı adet mi oluyorum ki
Test bozuk olsa boyle çıkmaz canım hemen doktora git hemen.bende test bozuktur dedim.7 haftslik oldu şimdi hamileyim.test bozuk olduğunda böyle olmazmış.yuru hadi.nirmsl bir durum.degil bu.Kırmızı renk vcye gidince oluyor kanamA
Allahalla normal adet mi olmuşsun niye öyle göstermiş ki acaba ?Hamile degilim kan testi negatif çıktı hastaneye gidene kadar pıhtını kırmızı kanamam oldu doktora söledim hamilelik yok Dedi
Canım geç dollenme oluyor olabilir.bir hafta daha bekle yine kan tahlili yaptır o zaman herşey belli olur.su an net birşey söylenemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?