Neden olmasin ki benimde hamile kaldigim ay iliskiden hemen bir hafta sonra gogus hassasiyetim basladi. Kimisi erken diyor adetin gecmesi gerekir diyor ama ben kendim yasadim yani olabilir. Kisiye gore degisiyo canimKimse yok mu
Insallah icimi rahatlattinizNeden olmasin ki benimde hamile kaldigim ay iliskiden hemen bir hafta sonra gogus hassasiyetim basladi. Kimisi erken diyor adetin gecmesi gerekir diyor ama ben kendim yasadim yani olabilir. Kisiye gore degisiyo canim
Genelde beş dakikadan sonra çıkan sonuçlara itibar etmeyin diyorlar. Kan testi yaptır bence. Garanti sonucu öğrenirsin. Sevgilermrb ben çatlatma iğnesinin 15inci gününde idrar testi yaptım negatif çıktı aradan 2-3 saat sonra bi baktım silik bi şekilde ikinci çizgi belirmiş akşam üstü yine test yaptım yine aynısı oldu sizce bu test doğru olabilirmi arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisinz
Keşke evet diyebilseydim dün aksam saatlerinde gelen kahverengi akintidan sonra bir umutla uyudum ve sabaha karsi muthis bir ağrıyla uyandim wc ye gittigimde parca parca kan akti sonra pedim hic kirlenmedi her wc ye gittigimde parçalar artti .Sanirim kimyasal gebelik gibi bir sey yaşıyorum cok uzgunum sabah doktora gideceğimAfilim92 inşallah hamilesindir. bende 10 gündür adet olmuyorum göğüslerim ağrıyor biraz önce days comfort erken gebelik testi yaptım silik çizgi cıktı. Ama emin olamadım. şimdi kan testi yaptırdım özel hastanede sonucumu bekliyorum.
Keşke evet diyebilseydim dün aksam saatlerinde gelen kahverengi akintidan sonra bir umutla uyudum ve sabaha karsi muthis bir ağrıyla uyandim wc ye gittigimde parca parca kan akti sonra pedim hic kirlenmedi her wc ye gittigimde parçalar artti .Sanirim kimyasal gebelik gibi bir sey yaşıyorum cok uzgunum sabah doktora gideceğimen büyük sanssizligim o esnada doktora gitme imkanim yoktu evde yalnizdim
Allah aratmadan versin hepimize insallah uzulmeyin ben de kan verdim sonuc bekliyorum kimyasal gebelik olup olmadigini tespit icin ..Bir de.ultrasona girdim saglikli oldugumu soyledi dr.Nasip artık üzülme canım. ben de ikinci cizgiyi gördüm ama kan sonucum negatif cıktı. Cok üzüldük eşimle :-(
Allah aratmadan versin hepimize insallah uzulmeyin ben de kan verdim sonuc bekliyorum kimyasal gebelik olup olmadigini tespit icin ..Bir de.ultrasona girdim saglikli oldugumu soyledi dr.
Sonuç olarak mucadele yeniden basliyor en azindan saglikliyiz cok şükür Rabbim bir gun bize de nasip etsinAmin canım.
sevindim senin adına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?