hamile olacağımız günü birlikte bekleyelim.

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
921
474
4 yıldır evliyim. bu süre içinde eşimi dr a gitmesi tedavi olması için ikna etmeye çalıştım ama dangalak dokturun biri tedaviye gerek yok tüp bebekle hemen çocuk sahibi olursunuz demiş. öyle olunca kocacım ürologa gitmeyi kabul etmedi. neyse tüp bebek denemesi yaptık. bende bir sorun yoktu ama eşimin spermide yoktu. 25 yumurtam toplandı. 14 ü dolu çıkmıştı. 3ü döllendi. 1tanesi iyi kalite biri orta diğeri kötüydü. neyse iyi olanla hamile kaldım şükürler olsun. bebeğimin kalp atışını duymya gittiğimde dünya başıma yıkıldı. 10. haftamda kürtaj oldum.
şimdi kalan 2 kötü embriyo ile hamileliği askıya aldım. eşimde o kadar çok üzüldü ki gunde 3 paket içtiği sigarayı bıraktı. anladım ki tedavi olmadan tüp bebek de pek işe yaramıyor. eşimle her türlü tedaviye başlıycaz. kendime yol arkadaşı arıyorum. bu yolda artık pes etmek yok. sonuna kadar çabalıycam. eşlerimizin tedavilerini paylaşalım. ogünü sabırsızlıkla bekleyelim.

çok geçmiş olsun canım. bn 1 sene önce yaşadım allah sabır versin. denemekten sakın vaz geçme...

hepinizi anlıyorum ama size bir şey diyim mi bu doktorların hepsine yazıklar olsun bizim emeğimize azıcık saygı duymuyorlar.allah düşmanımın başına vermesin

hepinizi anlıyorum ama size bir şey diyim mi bu doktorların hepsine yazıklar olsun bizim emeğimize azıcık saygı duymuyorlar.allah düşmanımın başına vermesin
öyle gerçekten sanki hasta değilizde para basma makinesiyiz. canımızın acısı hayalleri umutları hepsi gitti işte

ATM gibi görüyorlar bizi karşılarında.çok istediklerinde paramız yok diye ezilmek büzülmek gerekiyor.dünya kadar param olsa alsam saçsam saçsam yüzlerine :) oh be yeter artık en iyisi bile bir öyle bir böyle diyor.biz yapımızı kabul ediyoruz.kimimizin yumurtası az miyomu var sperm yok var ama yavaş güçsüz falan filan zaten böyle olmasak olurdu çocuğumuz mutlaka bir şey var.ilerde bu işlerin doktora gitmeden yapılmasını dilerim.

ATM gibi görüyorlar bizi karşılarında.çok istediklerinde paramız yok diye ezilmek büzülmek gerekiyor.dünya kadar param olsa alsam saçsam saçsam yüzlerine :) oh be yeter artık en iyisi bile bir öyle bir böyle diyor.biz yapımızı kabul ediyoruz.kimimizin yumurtası az miyomu var sperm yok var ama yavaş güçsüz falan filan zaten böyle olmasak olurdu çocuğumuz mutlaka bir şey var.ilerde bu işlerin doktora gitmeden yapılmasını dilerim.
inşallah ya ne kadargüzel olurdu. Rabbim tüm dertlilere deva versin...onların kapılarına düşürmesin... hem bu mesele o kadar kötü ki bir bayan için aynaya bakınca utanır oldum. bu nedenle artık evde kendi çabalarımla ne kadar olursa kocişimi tedavi etcem. kürler ilaçlar rabbim birini vesile eder inşallah

X