Hamile olan anneler bana bi yardimci olabilir mi lutfeeen 🤗

yanbaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2020
284
106
53
34
Mersin
Öncelikle herkese merhaba,umarım herkes iyidir.. Kisaca durumu özetlim. Yaklaşık 3 aydır bebek tedavisine başladık rahîm filmi çektirdim temiz çıktı,yumurta büyütme yaptık 20 oldu catlatma yaptık falan tutmadı ama. Geçen ay da doktora gittim ama birşey yapmadık disim iltihaplandı antibiyotik falan kullandım derken... Bu ay adet bitter bitmez bi teyzemiz vardı yanına gittik eşim egriymis(Halk arasında bilimdik birşey) falan geldik ordan eşimle beraber olduk derken dün bugün yumurtlama günüm ve tuvalete gidince peceteye kahverengi lekeler geliyor , 4 yıldır evliyim hiç çocuğum olmadı ama ilk defa böyle birşey yaşıyorum. Adetime de 10/13 gün var daha. Adetim de hiç şaşmaz. Soracağım su ki bu çamur gibi olan kahverengi leke ne olabilir ???

bende eğri olanı anlamadım. (Acaba eşinin organından mı bahsediyor konu sahibi)

Ee düzeldi mi şimdi sizce? Bu kadar basitse bu işler niye tüp bebeklerle uğraşıyoruz?

Ee düzeldi mi şimdi sizce? Bu kadar basitse bu işler niye tüp bebeklerle uğraşıyoruz?
Bilmem düzeldiğini söylemişti, bende hiç olmayan kahverengi leke de olunca acaba mi dedim.. Çok da inanmam aslında ama kayinvalidemi kıramadım teyzenin vesile olduğu bebisler de olunca denemekte fayda var dedim

Bilmem düzeldiğini söylemişti, bende hiç olmayan kahverengi leke de olunca acaba mi dedim.. Çok da inanmam aslında ama kayinvalidemi kıramadım teyzenin vesile olduğu bebisler de olunca denemekte fayda var dedim
Aman boşverin Allah aşkına...Ayrıca yumurtlama gününde lekelenme gebeliğe dair hiçbir ip ucu vermez.

Çok şaşırdım.ilk defa duydum böylesi bir şeyi merve merve arkadaşında yazdıgı gibi millet neden tüp bebekle uğraşıyor . Umut dünyası birşey diyemiyorum ama siz bir uzman doktora gidin daha iyi 😌

Back
X